Annoncørbetalt indhold

Har du lange arbejdsdage? Læs gode råd her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være hårdt at komme hjem efter en lang arbejdsdag, og du kan måske godt mærke det i din krop og dit hoved, at du har siddet meget stille. Hvis du har et meget aktivt arbejde, kan det føles som om, at du er helt færdig og har ingen energi. Begge dele kan være svært, og begge slags jobs kan få en til at føle sig helt udkørt. Derfor er du måske også på jagt efter gode idéer, der kan gøre sådan, så du ikke føler, at du er helt uden kræfter, når arbejdsdagen er færdig. Det kan være frustrerende ikke at have energi til andre ting, og du vil jo også gerne kunne være til stede sammen med din familie, når du kommer hjem.


Annonce

Har du et kontorarbejde? Så kan det være en god idé med mousetrapper

Det kan være en god idé at få en mousetrapper, hvis du føler, at du sidder meget foran computeren. Det kan nemlig belaste din krop meget, hvis du skal sidde i sådan en stilling i mange timer om dagen. Din arbejdsstilling kan nemlig have en stor effekt på om du udvikler nogle computerrelaterede smerter. Det er faktisk ret vigtigt at være opmærksom på, hvordan du sidder, når du er på arbejde.


Hårdt fysisk arbejde? Slap af med meditation

For dig der har lange arbejdsdage, hvor det kræver hårdt fysisk arbejde, kan det være svært at falde helt ned, når du kommer hjem igen. Måske du opdager, at du enten har alt for meget energi i kroppen. Det kan også godt være, at du bare føler dig for træt til at være til stede sammen med din familie. Her kan meditation være en god løsning for dig. Det kan hjælpe dig med at være til stede i nuet og altså bare fokusere på at være til stede i øjeblikket.


Det kan være svært at komme i gang, hvis du aldrig har prøvet det før. Men det kræver også øvelse, og det behøver heller ikke at være lange timer, at du bruger på det. Det kan bare være en halv time om dagen eller bare ti minutter, hvis det andet føles for svært. Langsomt kan du begynde at gøre det længere tid, og så vil du kunne mærke effekten af det. Det kan være en god idé for dig, der også tænker på enormt mange ting og har brug for at holde fokus.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.