Annonce
Assens

Har du evnerne? Tennisklub efterlyser nyt logo

Kan du kreere et nyt logo? Arkivfoto: Michael Svenningsen

Assens: Er du god til at lave et logo?

Så har du chancen for at lave et spritnyt til Assens Tennisklub, som står og mangler et logo. Det fortæller formand Andrea Hansen.

- Det var helt tilfældigt. Vi har fået sponsoreret noget nyt tøj og så spurgte ham med tøjet: 'I har vel et logo, jeg kan sætte på tøjet?' Så kiggede vi på hinanden allesammen: 'Næh, det havde vi faktisk ikke ...'.

Siger Andrea Hansen.

- Så snakkede vi om, det kunne være fedt at have et logo, nævner formanden om årsagen til logokonkurrencen.

Du kan enten gå ned til og aflevere dit bud i postkassen på Mariendalsvej 29 eller sende en mail med dit logoforslag til formanden på lisandrea@live.dk.

Vedkommende med det bedste bud på et nyt logo får ifølge klubben et gratis medlemskab. 30-15 på det .../MAKL

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce