Annonce
Middelfart

Har du en iværksætter i maven? Erhvervscentret afholder kursus for selvstændige i efteråret

Esben Kragh Aalund er erhvervskonsulent ved Middelfart Erhvervscenter. PR-foto
Annonce

Middelfart: Erhvervscentret i Middelfart starter iværksætterkursus 8. september.

Det løber over seks aftener i løbet af efteråret og er for alle, der går med en drøm om at blive iværksætter eller måske allerede er startet som selvstændig.

På kurset møder man erfarne, lokale rådgivere inden for salg, økonomi, markedsføring, jura og meget mere, ligesom der vil være mulighed for at arbejde med sin egen idé og sparre med andre.

- Deltagerne får en hel aften med fokus på salg, fordi vi blandt andet oplever, at det er her, deltagerne kan have en udfordring. De skal lære at sælge deres produkt eller ydelse, og derfor lærer vi dem for eksempel at pitche en kort salgstale for en potentiel kunde eller samarbejdspartner, udtaler erhvervskonsulent Esben Kragh Aalund i en pressemeddelelse.

Han forklarer, at kurset typisk består af en god kombination af deltagere, der allerede er selvstændige, og deltagere, der går med tanker om at starte.

- På kurset sparrer de med hinanden, og vi oplever hver gang, at deltagerne deler flittigt ud af deres egen viden, tips og tricks og gode idéer til de andre på holdet. Det løfter hele holdet. Det er en af styrkerne ved kurset, at du allerede fra start får et netværk af både andre iværksættere og rådgivere, som kan hjælpe dig videre, siger Esben Kragh Aalund.

Du kan læse mere om iværksætterkurset på www.middelfart-erhverv.dk eller kontakte Esben Kragh Aalund på tlf. 21 34 12 16.

Iværksætterkurset afholdes i samarbejde med Business Fredericia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Påvirket fynbo fik taget bilen

Annonce