Annonce
Odense

Har du det, der skal til?: X Factor kommer til Odense

Sofie Linde fortsætter som vært, når TV 2 sender X Factor for første gang i 2019. Arkivfoto: Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen

Lørdag den 18. august inviterer X Factor til precasting i Odense, når TV 2 for første gang afholder konkurrencen.

Annonce

Selvom der sidste år også i Odense var precasting til X Factor, var det dog ikke en odenseaner, der løb med sejren i programmets 11. udgave.

Her vandt Thomas Blachmans gruppe Place on Earth, men man skal ikke kigge længere tilbage end sæson 10 for at finde Odense-deltagere med gruppen Vkation, der består af fætrene Victor Vedel Kruse og William Vedel Kristensen. De røg ud i semifinalen, og faktisk har programmet aldrig haft en odenseansk vinder.

Den statistik er det dog muligt at ændre i næste sæson, for spirrende sangtalenter i Odense har nemlig chancen for at udleve drømmen om en pladekontrakt, når X Factor endnu en gang kommer til byen for at holde precasting. Det sker lørdag den 18. august på Rugårdsvej 25 i TV 2's bygninger.

Her vil der ikke kun være noget for de kommende stjerner. Andre er også velkomne og kan være med i gratis rundvisninger på TV 2 hele dagen, og der bliver uddelt smagsprøver på brunsviger.

Precasting til X Factor

Castingen foregår lørdag den 18. august på Rugårdsvej 25, 5000 Odense C.

Du kan tilmelde dig precasting på tv.tv2.dk/xfactor eller møde op på dagen.

Du kan melde dig til precasting, hvis du er 15 år, eller fylder det senest den 1. januar 2019.

Derudover må du ikke i forvejen have en aftale med et pladeselskab eller lignende.

X Factor afholder sin 12. sæson i Danmark.

Det er første gang, konkurrencen afholdes af TV 2.

Annonce

Ingen Blachman

Det er anden gang, musikkonkurrencen afholder casting i Odense. Første gang var i juni sidste år, hvor DR tyvstartede konkurrencen ved at holde en tidlig precasting i byen. Først to måneder senere i august afholdt de castingen i de andre to byer Århus og København.

Til dette års precasting skal man dog ikke regne med at møde hverken Thomas Blachman, Oh Land eller Ankerstjerne, som er dommere i konkurrencen. Da det er en precasting, bliver kun de, der er interessante for konkurrencen, sendt videre til audition, hvor de tre dommere vil vælge, hvem der kommer videre i programmet.

Lørdag bliver man altså vurderet af andre udvalgte dommere, der bedømmer, om talenterne har, hvad der skal til.

Som noget nyt kan bands stille op i X Factor, men stiller du op i et band, skal du ikke møde op til precastingen. Du skal i stedet sende en video af dig selv i forbindelse med tilmelding på TV 2's hjemmeside.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Årets Fynske Sportsnavn: - Det er et kæmpe skulderklap - jeg er stolt, og jeg er beæret

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Kerteminde For abonnenter

Borgmester foreslår letbane-etape til Lindø: Vil gerne drøfte Radikales letbane-drømme

Annonce