Annoncørbetalt indhold

Har du den rigtige internetforbindelse?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Har du også arbejdet meget hjemmefra det seneste år? Og har du oplevet, at din internetforbindelse ikke altid har levet op til dine behov? Her får du gode råd til, hvordan du afgør om din internetforbindelse er den rigtige for dig, og hvad du har af alternativer.

Annonce


Hvis du har et arbejde, som kan udføres på en computer, så er det også sandsynligt, at du i det seneste år har arbejdet hjemmefra en del af tiden.

Hvis man sammenligner med resten af verden, så har de fleste i Danmark en stærk internetforbindelse, som kan klare de fleste opgaver. Dog har mange under corona-pandemien været mere afhængige af deres internetforbindelse end normalt og har i den forbindelse oplevet, at den ikke helt kunne følge med.


Hvornår bliver din internetforbindelse udfordret?

Da de fleste har tilbragt mere tid i hjemmet det seneste år, har der i mange husstande været godt med trafik på hjemmenetværket.

Det kan skyldes hjemmearbejde eller onlineundervisning, eller bare at flere bruger internettet på samme tid.

Det kan også være, at du foretager ”tungere” opgaver på internettet, hvor du skal bruge mere båndbredde end normalt. Det kan fx være, når du sender eller modtager store filer, skal uploade filer til netværksdrev, hvis flere er i videokald på samme tid, eller blot at I er flere, som bruger internettet samtidig.

Hvis husstandens normale internetforbrug mest består af streaming og surfing på nettet, kan det betyde, at der ikke er kapacitet på forbindelsen til det øgede forbrug.


Hvordan vælger man den bedste internetforbindelse?

Afhængigt af dit behov, er der flere internetløsninger at vælge imellem.

Hvis man helt overordnet skal tale om det bedste internet i Danmark, kan man se på Loyal Groups ”BrancheIndex Internet TM 2020”, hvilket er en undersøgelse, som viser, hvor tilfredse danskerne er med deres internet. Her er Waoo 9 år i træk blevet kåret til at levere det bedste internet i Danmark.

Når du skal finde den optimale internetløsning til dit hjemmenetværk, er det ikke kun internethastigheden du skal kigge på, men også måden som internettet bliver leveret på.

Her kan du oftest vælge mellem trådløst 4G-net, bredbånd via kobberkabler eller fibernet.


Hvilken internetforbindelse er bedst?

Den bedste internetforbindelse for dig er selvfølgelig den, der passer til dit forbrug. Skal man se på hvilken internetforbindelse, der er den hurtigste og mest effektive, så kommer man ikke udenom fibernet.

Fibernet er den nye måde at levere bredbånd på, som i modsætning til traditionelt bredbånd via kobberkabler bliver sendt gennem optiske kabler.

Med de nye kabler kan man både opnå langt højere internethastigheder end tidligere, og denne forbindelse er også mere optimal til hjemmenetværk, hvor flere enheder skal kobles på. Selvom I er flere, som bruger internettet samtidigt, vil alle opleve den samme internethastighed, da man ikke ”deler” forbindelsen på samme måde som ved en bredbåndsforbindelse via kobberkabler.


Det er dog ikke alle steder i Danmark, at man kan få fibernet, men fibernetværket bliver hele tiden udbygget. Førnævnte Waoo er en af de udbydere, som allerede nu tilbyder fibernet i en stor del af Danmark.

Så hvis du synes, at dit hjemmenetværk trænger til en opdatering, så kan det være, at du skal undersøge muligheden for at få fibernet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.