Annoncørbetalt indhold

Har du brug for alkoholbehandling?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At have et alkoholmisbrug er ikke nemt at tale om, da emnet i sig selv er tabubelagt. Når man ikke kan tale om emnet med sine nærmeste, kan det derfor også være svært at finde ud af, hvorvidt man kan definere sit indtag af alkohol som alkoholisme - og herefter at tage skridtet videre og søge hjælp til behandling. Denne artikel vil give en hjælpende hånd til at finde ud af, hvad alkoholisme egentlig er, og hvordan man kan søge den hjælp, der kan være behov for.

Hvornår er der tale om et alkoholmisbrug?

Annonce

Generelt kan et misbrug defineres som adfærd, der kendetegnes ved at have et mønster i forbruget af et rusmiddel eller lægemiddel, hvortil fysisk, psykisk eller social skade medfølger. Misbrug af alkohol er ikke et ualmindeligt fænomen i Danmark, hvorfor det er vigtigt at huske på, at man ikke er alene i den situation, man står i - også selvom der ikke bliver talt højt om det. Der findes nogle generelle symptomer på alkoholisme som blandt andet er indtag af alkohol i det skjulte, større indtag af alkohol end først planlagt, skænderier om alkohol i familien, brud på løfter om indtag af alkohol, faste drikkevaner, indtag af alkohol for at dulme ubehagelige følelse og mange andre. Hvis man kan krydse af ved nogle af de førnævnte symptomer og derfor har mistanke om, at man har et alkoholmisbrug, kan man med fordel søge mere viden inde på siden Det Gode Liv, der er et ressource- og behandlingscenter - og som derfor er eksperter på området. Vi skal alle starte et sted, og her er det altid en god idé, at indhente den viden, der er om emnet. På den måde kan man hjælpe sig selv med at forstå, hvad der egentlig er på spil. Oveni kan man også, på den respektive side, læse om andre klienters beretninger, så man netop kan få en nødvendig bekræftelse af ikke at være alene.

Søg hjælp hos professionelle 

Når man har søgt information og er begyndt at forstå, hvad det egentlig vil sige at have et misbrug af alkohol, kan det stadig være svært at vide, hvad næste skridt er. Det vigtigste er, at man erkender, at man har problem. Det er det, der gør, at man kan få den hjælp, som er nødvendig. Processen kan dog synes uoverskuelig, og det kan være svært at acceptere, at man har brug for hjælp. Her er det vigtigt at huske, at alkoholisme er en sygdom, og kampen mod denne er ikke en, man behøves at kæmpe alene. Hvis det i første omgang er for svært at række hånden ud til en af sine nærmeste, kan det være en god idé at søge hjælp hos professionelle. Det Gode Liv har for eksempel en døgntelefon, som man kan ringe til, hvis man har brug for vejledning og råd - og så vil processen højst sandsynligt komme til at virke mindre uoverskuelig, da man ikke længere står alene i den.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.