Annonce
Middelfart

Har du 10 minutter?: Nu ringer kommunen måske snart til dig

Det er ikke ham her, du får i røret, men borgmester Johannes Lundsfryd (S) vil gerne have et bud på, hvad de enkelte lokalområder oplever af glæder og sorger. Foto: Arkiv

1300 borgere i Middelfart Kommunes 13 lokalområder vil i løbet af den næste tid få et opkald fra kommunen. Målet er at finde ind til de enkelte områders særkender og udfordringer. Opkaldet er en del af projektet "Bæredygtig byudvikling."

Nordvestfyn: - Goddaw, det er fra kommunen. Nå, hvordan går det så?

Om det kommer til at lyde sådan, må tiden vise. Men i den kommende tid vil op mod 1300 borgere i Middelfart Kommune få et opkald fra kommunen, og det er ikke helt skævt, at formålet netop er at få at vide, hvordan du har det.

En stor telefonundersøgelse skal nemlig give et nuanceret billede af, hvad det gode hverdagsliv er for borgerne i Middelfart Kommunes lokalsamfund.

"Med den viden kan vi sammen løfte udviklingen, skabe bæredygtig udvikling i alle lokalsamfund og understøtte det gode hverdagsliv. Derfor håber vi, at du vil tage telefonen, når vi ringer", lyder det i en pressemeddelelse fra Middelfart Kommune.

Annonce

Det spørger de om

Hvad gør et lokalområde attraktivt for dig?Arbejder du nogensinde frivilligt i dit lokalsamfund?Kan du pege på én ting der særligt kendetegner dit lokalområde? Hvad er de største styrker ved dit lokalområde?Hvad er de største udfordringer ved dit lokalområde?

Tager 10 minutter

Byrådet i Middelfart Kommune vil med indsatsen Bæredygtig byudvikling i alle lokalsamfund i samarbejde med borgere, foreninger og erhvervsliv skubbe til udviklingen i lokalsamfundene og styrke de kvaliteter, der gør hele Middelfart Kommune til et godt sted at leve og bo.

"Men vi har brug for din hjælp. Derfor sætter vi i uge 10 gang i en stor telefonundersøgelse, som skal fortælle os, hvad I mener, er lokalsamfundenes kvaliteter, potentialer, udfordringer og kendetegn - alt sammen så vi bedst muligt sammen med jer kan bidrage til levende og attraktive lokalområder. Vi vil gerne finde ud af, hvordan du oplever dit lokalsamfund. Hvad gør det attraktivt? Hvordan går det med fællesskabet? Hvordan går det med frivilligheden? Og med samarbejdet med de omkringliggende lokalsamfund? Har dit lokalsamfund en særlig identitet eller nogle særlige traditioner? Hvordan adskiller det sig fra andre lokalsamfund i Middelfart Kommune?", lyder det i pressemeddelelsen.

- Byrådet har en ambition om at udvikle de mange kvaliteter, der er i kommunens lokalsamfund. Det kræver et tæt samarbejde mellem byråd, administration, virksomheder, foreninger og borgere. Middelfart Kommune har en række stærke lokalsamfund. Dem vil vi understøtte og samarbejde med for at udvikle dem yderligere. Dertil har vi brug for hjælp med viden og input fra driftige og initiativrige folk i hele kommunen, siger borgmester Johannes Lundsfryd (S).

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Udsigt til kaos i skraldespanden: Også politikere frygter, at ny affaldsordning bliver ringere end den gamle

Odense For abonnenter

Flere penge på vej til TBT-projekt: Enigt udvalg siger ja til ekstraregning på én million kroner

Fyn

Fundet skyldig: 42-årig mand udnyttede dement 91-årig kvinde til sex på plejehjem

Annonce