Annonce
Navne

Hans på vej i vandet: Lokal superildsjæl skal sejle Fyn rundt i tømmerflåde

Inge Hansen (t.v.) og Karin Rasmussen fra Folkekirkens Nødhjælp i Glamsbjerg. De er glade for genåbningen. Foto: Martin Kloster

Der var glæde hos de to frivillige i Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik i Glamsbjerg, Inge Hansen og Karin Rasmussen, over genåbningen i sidste uge.

- Det er dejligt at have kunderne tilbage. Vi har haft utroligt travlt, fortæller en smilende Inge Hansen med Karin Rasmussen ved sin side.

Hans Peter Skov Hansen skal nu til at sejle Fyn rundt. Arkivfoto: Christian Nordholt

Hans Peter Skov Hansen, lokal superildsjæl helt ind i sjælen, inviterer lørdag 3. april kokken 10 til loppemarked på Aborgvej 46. Og hvorfor så det? Jo, ildsjælen skal til at bygge en tømmerflåde og sejle Fyn rundt på en uge senere. Det koster nogle penge, så derfor laver han et udendørs loppemarked i den by, han kalder for Aborg City ...

Annonce

53-årige Jan Præstholm, der bor i Svendborg, er fra 1. april blevet ansat som ny direktør for Uddannelse, Børn og Familie i Assens Kommune. Han kommer fra et job som direktør for Børn og Skole, Pleje og Omsorg i Tønder Kommune, og har derfor haft en hel del kilometer i kørselsregnskabet.

I et Facebook-opslag i Gruppen 5620 Glamsbjerg fortæller Lene Aagaard Hansen, at der mangler frivillige i Kirkens Korshærs genbrugsbutik i byen. Så budskabet er hermed ude på tryk.

65-årige Helge Kold fra Haarby får formentlig et travlt 2021. Foruden at stille op ved kommunalvalget i november for Socialdemokratiet, så vil Helge Kold også gerne vælges ind i repræsentantskabet i Forenet Kredit, som står bag Nykredit og Totalkredit, oplyser han. Han er desuden kasserer i Haarby Lokalråd. Plus meget andet.

- Jeg vil sætte fokus på bysamfundene og vise, hvor godt man har det herude fremfor at bo i byen, siger den tidligere københavner, der kom til Fyn i 1986 og har sit eget genbrugsfirma.

Han går også ind for den grønne omstilling, oplyser han. Der er valg 16. marts.

Hoteldirektør Morten Grimsgaard kan glæde sig over, at hotelkæden Sinatur Hotel & Konference i sidste uge modtog en miljøpris. Arkivfoto: Lærke Bjørn Bang

Og bæredygtighed, det kender Morten Grimsgaard, hoteldirektør hos Sinatur Hotel & Konference Gl. Avernæs, til. Han har grund til at være glad. 1. marts vandt hotelkæden EU’s Miljøpris 2020 i kategorien "Miljømanagement for implementering af en omfattende bæredygtighedsstrategi". Det fortæller hotellet i en pressemeddelelse.

Jan Præstholm har fået job i Assens Kommune. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

45-årige Sophia Katrine Svensson fra Tommerup vil i byrådet, når der er kommunalvalg til november. Det gør hun avisen opmærksom på.

Hun er uddannet i statskundskab og har arbejdet som international valgobservatør i 12 år, både for Udenrigsministeriet og for andre organisationer, oplyser hun. Hun er tillige medlem af Tommerup Lokalråd. Hvem stiller hun så op for? Sig selv: "Jeg stiller op alene, og jeg er DEMOKRAT og ikke POLITIKER", skriver byrådskandidaten med versaler. Hendes mærkesager er bedre nærdemokrati i form af borgerinddragelse og samskabelse.

Haarby Lokalråd og Passiflora Blomster i Haarby er begyndt det nye år med et nyt initiativ. De kårer Månedens Positive 5683´er - altså månedens indbygger i Haarby. Denne gang gik hæderen til parret Anette Gammelgaard og Hans Nielsen fra Kildevej, kan man læse på Facebooksiden 5683 Haarby. Parret modtog derfor en fin buket. Og de fik hæderen, fordi de hjalp nogle nye naboer - Hans har bl.a. kørt rundt og klippet hækken hos dem. Du kan sende din indstilling til en kandidat til haarby@godmail.dk senest den 25. i hver måned.

Borgmester Søren Steen Andersen (V) har fået mere at lave. Han er nemlig blevet bestyrelsesmedlem i Den Sociale Investeringsfond, skriver han på Facebook. En anden Venstre-mand, Nikolaj Leed Henriksen, fortæller, at han er blevet valgt som Venstre Ungdoms kandidat til regionsrådet foruden at stille op til byrådet for en ny periode.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce