Annonce
Nyborg

Handyman opgiver planer for det gamle posthus

Det tidligere posthus udgør en del af Ullerslevcentret, der består af butikker. Dog overvejende tomme butikker. Foto: Kasper Riggelsen
Glæden var stor, da der sidste år var udsigt til, at der igen kom liv i det gamle posthus i Ullerslev. Men planerne blev aldrig ført ud i livet. I stedet er bygningen igen sat til salg, og det undrer Jane Jensen, som har henvendt sig til avisen for at få svar.
Annonce

Ullerslev: "Har lige set på Facebook, at det gamle posthus i Ullerslev er sat til salg. I skrev ellers på min forespørgsel for 7-8 måneder siden om vilde planer. Hvad skete der lige der?".

Jane Jensen, Ullerslev, er typen, der kærer sig om sit lokalsamfund. Det gælder også Ullerslevcentret, som med hendes egne ord ligner noget, der er løgn.

Derfor glædede hun sig på hele byens vegne, da Fyens Stiftstidende sidste år kunne fortælle, at det gamle posthus i Ullerslev var blevet opkøbt af Torben Kristensen, som står bag firmaet T. K. Handyman.

- Han gik også ud og købte en række arealer, der tidligere har været brugt til parkeringsplads. Vi var bare glade for, at der endelig kom liv lidt i bygningerne, men siden er der intet sket, konstaterer Jane Jensen.

Spørg redaktionen

Artiklen her er blevet til, fordi en læser har stillet et spørgsmål til redaktionen. Du kan også stille spørgsmål og på den måde være med til at inspirere vores journalister og få indflydelse på, hvilke emner og sager vi laver journalistik om. Du kan spørge løs på spoergredaktionen.fyens.dk/nyborg/ hvor du også kan se andre journalistiske historier, der blevet til med inspiration fra vores læsere.

Da hun blev opmærksom på, at stedet igen var sat til salg, spurgte hun ind til det i en lukket Facebook-gruppe for borgere i Ullerslev. Men i stedet for et svar blev hun ifølge sin egen forklaring blokeret fra at deltage i gruppen.

- Det gjorde ikke ligefrem nysgerrigheden mindre. Så derfor henvendte jeg mig til avisen, bemærker hun.

Til Fyens Stiftstidende forklarede Torben Kristensen sidste år i juni, at han havde købt det gamle posthus med to formål for øje.

Dels skulle det fungere som familiens nye hjem, dels skulle ejendommen, der er en del af Ullerslevcentret, rumme handyman-firmaet T. K. Handyman, ed alle de redskaber og maskiner, som dertil hører. Det er her, de ekstra arealer i tilknytning til posthuset kommer ind i billedet.


Det er selvfølgelig altid ærgerligt, når man har sat sig et mål, og det ikke lykkes. Men du må hellere end gerne skrive, at ejendommen igen er sat til salg

Torben Kristensen, handyman


Annonce

Børnene sagde nej

Familien og firmaet nåede dog aldrig at flytte fra Jærgerspris på Sjælland, hvor de har haft adresse gennem 14 år, til Ullerslev på Østfyn, bekræfter Torben Kristensen overfor Fyens Stiftstidende.

- Vi troede, vi kunne flytte hele familien, men det kunne vi så ikke alligevel. Vores store børn fik både kæreste og arbejde her, hvor vi bor, og så ville de ikke med til Fyn. Det er selvfølgelig altid ærgerligt, når man har sat sig et mål, og det ikke lykkes. Men du må hellere end gerne skrive, at ejendommen igen er sat til salg, forklarer han.

Det gamle posthus i Ullerslev består af 340 kvadratmeter i stueplan samt 40 kvadratmeter i kælderen. Med de jordstykker, der er købt til, udgør grunden et samlet areal på cirka 2300 kvadratmeter. Til en samlet pris på 1,75 millioner kroner håber familien at kunne komme derfra med skindet på næsten.

Der har da også allerede været et par henvendelser af de knap 14 dage, som ejendommen har været sat til salg, oplyser handymanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce