Annonce
OB

Han skal være det store "skur" i OB

Sveinn Aron Gudjohnson er ud af en virkelig fodboldfamilie, der har hærget det meste af Europa. Foto: ob.dk
22-årige Sveinn Aron Gudjohnson skal bidrage med en anden dimension i angrebsspillet.
Annonce

Fodbold: For seks år siden trænede Eidur Gudjohnson med på bane 1 i Ådalen i en alder af 35 år. Han havde en stor karriere i Chelsea og FC Barcelona bag sig.

Nu er hans 22-årige søn Sveinn Aron Gudjohnson på leje i OB indtil næste sommer fra den italienske Serie B-klub La Spezia med en købsoption på den 1,90 meter lange angriber.

Sveinn Aron Gudjohnsons farfar Arnór var også en af de helt store med tre belgiske mesterskaber i Anderlecht og 73 landskampe på sit CV. I landskamp nummer 65 lod han sig endda udskifte til fordel for sin 17-årige søn.

Sveinns brødre, Andri Lucas (18) og Daniel Tristan (14) spiller i Real Madrids ungdomsafdeling. Farfar Arnór faktisk har også en søn mere, Arnór Borg Gudjohnsen, som er Eidurs halvbror og altså Sveinns onkel, selv om han er tre år yngre end Sveinn. Han har været på Swanseas akademi og er nu i Fylkir hjemme i Island, beretter Tipsbladet.

Den islandske fodboldkommentator, Orri Sigurdarsson, sagde for nylig til podcasten "Stemmer fra Ådalen" om Sveinn Aron Gudjohnson:

- Han er en stærk angriber i luften. Her passer han godt ind hos OB, selv om han ikke scorer tonsvis af mål. Han spiller simpelt ,kan holde på bolden og skaffe plads for andre spillere. En høj bold i feltet, og han vil altid være farlig.  Jeg føler, at OB har manglet noget, når der kom indlæg ind i feltet, siger den islandske ekspert.

Den 4. september scorede Sveinn Aron Gudjohnson på hovedstød mod Sveriges U21-hold med tre modstandere hængende på sig.

- Vi har mange gode, teknisk stærke og hurtige angribere. Derfor synes vi, at vi skulle supplere med en fysisk stærk forward, som vi nu har fået i Sveinn Aron Gudjohnsen. Han er fast mand på det islandske U21-landshold, fastslår OB's sportschef Michael Hemmingsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Annonce