Annonce
Middelfart

Han kaster verdens længste indkast: Thomas Grønnemark gæster Store Netværksdag på erhvervscenter

Thomas Grønnemark. Pressefoto: Claus Lillevang

Den 11. december fejrer Middelfart Erhvervscenters Store Netværksdag 10 års jubilæum, og det markeres blandt andet med oplæg af manden, der kaster verdens længste indkast

Middelfart: Middelfart Erhvervscenters årlige Store Netværksdag fejrer 10 års jubilæum den 11. december, og blandt oplægsholderne er en markant personlighed, der har fået en del opmærksomhed på det seneste - ikke mindst i England.

Det drejer sig om manden, der med sine egne ord har det skøreste job i fodbold, Liverpool FC's indkasttræner, Thomas Grønnemark. Han er at finde i Guinness Rekordbog med verdens længste indkast. Han er indkasttræner hos de danske fodboldklubber FC Midtjylland og AC Horsens. Han har masser af erfaring med at skabe topresultater både for sig selv og andre. Og så har han også stor succes som foredragsholder og inspirator.

- Under hans besøg i Middelfart er det ikke så meget fodbold, han skal tale om, fortæller Tina Eisenhardt, souschef på Middelfart Erhvervscenter og forklarer:

- Han har også nogle interessante pointer om, at lidt dovenskab kan være vejen til bedre resultater. Det vil han give deltagerne på netværksdagen et interessant indblik i med provokerende principper, interessante øvelser og et smil på læben.

Det øvrige program er også på plads under temaet: "Ledelse med nysgerrighed og dovenskab", og Tina Eisenhardt garanterer, at der vil være endnu flere interessante og anderledes budskaber på dagsordenen.

- Deltagerne har mulighed for at få masser af inspiration, ny viden og konkrete værktøjer med fra dagen, siger hun.

- Deltagerne vil også blive udfordret på deres vaner og beslutninger med skarpe indlæg og tankevækkende opgaver. Men i en tid hvor krav og forventninger øges hele tiden, og hvor stress er blevet en folkesygdom, er det nok værd at udfordre vores vante måder at gøre tingene på.

- Vi er sikre på, at vi har tilrettelagt en spændende dag, hvor der både bliver løftet øjenbryn og spidset ører. Der bliver sikkert også anledning til nogle gode grin, og så håber vi, at der bliver skabt masser af nye relationer, konkluderer Tina Eisenhardt.

Store Netværksdag afholdes på Park Hotel i Middelfart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Mennesker med hjertestop skal reddes i fællesskab

Adskillige fynboer og syd- og sønderjyder er i dag i live, fordi de har fået hjælp efter et hjertestop af Region Syddanmarks førstehjælpsordning Danmark Redder Liv. Derfor har ordningen vist sit værd: Danmark Redder Liv redder vitterligt liv. Alligevel er der mindst tre gode argumenter for, at det præhospitale udvalg i Region Syddanmark mandag beslutter sig for at lukke den succesfulde ordning og i stedet lader regionen indgå i Trygfondens Hjerteløber-ordning, der har samme formål som Danmark Redder Liv. For det første er der mange flere syddanskere, der har valgt at deltage i Hjerteløber-ordningen end i Danmark Redder Liv. For det andet er ordningen landsdækkende, hvilket betyder, at også en nordjyde, en københavner eller en lollik på ferie på Fyn kan træde til ved et fynsk hjertestop. For det tredje er ordningen gratis for regionen, fordi Trygfonden betaler omkostningerne. Det sidste er i denne sammenhæng mindre vigtigt, for regionen skal såmænd nok kunne finde de få millioner kroner, som det i givet fald vil koste at køre ordningen videre. Det vigtige er, at hele Danmark bliver i stand til at redde liv ved hjertestop. Der er dog ingen tvivl om, at Hjerteløber-ordningen trænger til en forbedring. Det er f.eks. højst mærkværdigt, at man kan blive hjerteløber uden at have erfaring med eller uddannelse i førstehjælp. Derfor bør regionen i samarbejde med de øvrige regioner motivere Trygfonden til at tage et større ansvar for, at de frivillige, der rykker ud til hjertestop, også reelt kan redde liv. Ellers giver ordningen ingen mening. Indtil Trygfonden er klar med en styrket hjerteløber-indsats, bør regionen fortsat bruge et behersket millionbeløb til uddannelse af de fynboer og syd- og sønderjyder, der melder sig som frivillige - nu blot i Hjerteløber-programmet. Det vil skabe større sikkerhed og tryghed for alle parter. Og det vil sikre, at endnu flere mennesker overlever et hjertestop. For det bedste er at redde liv - i fællesskab. Så tag et førstehjælpskursus - og meld dig til.

Annonce