Annonce
Fyn

Han kalder sig selv en moderne pauseklovn: Foreslås for andet år i træk som Årets Fynbo

Martin Bager Wulff undgår man ikke at lægge mærke til, hvis man har set og hørt ham. Han er engageret i et hav af aktiviteter i Odense og på Fyn. Sidste år var han med i opløbet om at blive Årets Fynbo, og han indstilles også i år til prisen.

Han har gang i meget forskelligt og siger selv, at hvis han beskæftiger sig med det samme i tre dage, føler han sig udbrændt. Han har været med til at samle penge ind til bl.a. Knæk Cancer givet en hjælpende til utallige arrangementer, han er aktiv omkring Midtfynsfestivalen, og så har mange set ham, når han underholder i Storms Pakhus i Odense.

Martin Bager Wulff falder ikke i ét med husmurene, uanset hvad han begiver sig ud, og med sin farverige tøjstil er han én, man ikke kan undgå at lægge mærke til. Nu foreslås han for andet år i træk af flere som Årets Fynbo 2021.

- Han er en ung mand med et hjerte, som jeg er sikker på har Fyns form. Han ikke blot brænder for at hjælpe folk, hans hjerte banker for at underholde, støtte og bakke om alt, hvad man kan forestille sig, lyd det i indstillingen fra Regina Jørgensen, som fortsætter:

Annonce
Årets Fynbo 2021 kåres 29. januar 2022. 

- Han har støttet mange fantastiske sager, samlet så utroligt mange penge ind til organisationer og samlet folk fra nær og fjern til øen. Han er at se overalt på Fyn, til hver et arrangement og overse ham gør man ikke, for han har da også lige den skønneste stil samt et smil, der smitter. Martin fortjener om nogen at blive Årets Fynbo.

Kalder sig selv moderne pauseklovn

Sidste år var han med i opløbet om hæderen, idet han var en af de fem, som dommerkomiteen nominerede. I et stort interview lagde han ikke skjul på, at han ser sig selv som en moderne pauseklovn, der får sagt nogle vigtige ting og formår at give folk en pause fra det, de er vant til.

- Jeg vil gerne være et forbillede i kraft af min ihærdighed og mine mange krøllede idéer. Jeg vil gerne lyse op i byen med mit engagement og min flamboyante tøjstil. Hvis jeg kunne få bare en enkelt gut i krøllet Adidas-trøje til at blive inspireret af min stil, ville jeg betragte det som en stor succes, sagde Martin Bager Wulff bl.a. i interviewet.

Han er barenebarn af Ove Bager, der med Fyns Harmoniforvirring, som hans afdøde far, Torben Wulff også spillede med i, havde et stort hit med "Lundeborghymnen."


Annonce
Odense For abonnenter

16-årig dømt for knivstikkeri under bestyrelsesmøde: - Jeg tænkte bare "Nu skal jeg vise ham"

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Kendt fynsk bryggeri får ekstra regning på flere millioner kroner - kan give prisstigninger: - Så må vi se om kunderne vil købe det

Nyborg For abonnenter

Godsejerfruen, der voksede op på Christiania: Clara Rosenkrantz inviterer indenfor i privaten på Glorup Gods

Erhverv

Pakkerne bugner hos tankstation: Kom og hent jeres pakker, lyder nødråbet

Fyn

Demonstration lige midt i julehyggen: - Vi har fået nok

Så nemt er det at købe ulovligt fyrværkeri på nettet: - Det kan rive både arme og ben af, hvis noget går galt

Navne For abonnenter

Dødsfald: Jørgen var kørt træt - og kort tid efter gav Grethe op

Kultur For abonnenter

Jeppe har kendt sorgen siden han var barn: - Det smerter mig, at så mange ikke kan få hjælp til at håndtere det

Odense

Klart svar fra politiet efter gennemgang af overvågning: Bilist var skyld i letbaneuheld

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Fyn

Lidt lys i vintermørket: Lille fald i coronasmitten i fire fynske kommuner

Assens For abonnenter

Farverig SF'er forlader politik helt efter internt opgør i partiet: - Det er slut - nu skal jeg passe katte

Fyn

Værs'go at trække op i ærmet: Nu kan vi alle blive corona-vaccinatører - også den praktiserende læge

Annonce