Annonce
Kerteminde

Han har sendt turister på vandet i 20 år: Corona har fået efterspørgslen til at stige

Nicolai Ilcus har siden 2001 drevet Nicus Nature, et kajak- og outdoorcenter på Sydfyn. Et firma, som den nye vandsportsforening Waterdrops i Kerteminde har skelet til. Arkivfoto: Andrea Bisgaard
Nicolai Ilcus kan i år fejre 20 års jubilæum med Nicus Nature. På Sydfyn er efterspørgslen høj efter kurser i havkajak, sup-boards og undervandsjagt.
Annonce

Svendborg: At verden er lukket ned, har virkelig åbnet danskernes øjne for mulighederne på egen hjemmebane. Nicolai Ilcus, der driver kajak- og outdoorcenteret Nicus Nature på Sydfyn havde en god sommer 2020 trods corona-pandemien.

-  Vi har haft et fint år i 2020, og i og med at alle bliver hjemme fra sommerferie skal de jo finde noget andet at bruge tiden på. Vi har haft godt gang i udstyret i år, fortæller han.

Nicus Nature sælger blandt andet kajakkurser, guidede ture i ø-havet, kurser i stand up paddling samt undervandsjagt, og det er dette firma, den nye vandsportsforening Waterdrops i Kerteminde har haft som forbillede, da de for nylig stiftede foreningen. Målet er at tilbyde flere aktiviteter på vandet, dog som et ikke-kommercielt foretagende, fortæller Michael Andersen, der er formand.


Folk har pludselig et feriebudget på 70.000 kroner, som de ikke ved, hvad de skal bruge til. Det kan vi godt mærk

Nicolai Ilcus, indehaver af Nicus Nature


Målgruppen i Nicus Nature er alle lige fra børn og deres forældre på familiekurser til ældre. Der er god efterspørgsel på aktiviteterne og penge mellem hænderne på danskerne, fortæller Nicolai Ilcus:

- Folk har pludselig et feriebudget på 70.000 kroner, som de ikke ved, hvad de skal bruge til. Det kan vi godt mærke, fortæller han.

Nicus Nature blev stiftet i 2001 og kan altså fejre 20 års jubilæum i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce