Annonce
Nyborg

Halvmaraton udsolgt til broløbet efter kun et døgn

Alle 9000 startnumre til halvmaraton-løbet over Storebælt næste sommer blev revet væk på mindre end et døgn. Der er stadig ledige numre til løbet på den halve distance fra Sprogø til Knudshoved. Arkivfoto.

Nyborg: Det tog kun et døgns tid, før alle 9000 billetter til halvmaraton-løbet over Storebælt blev udsolgt. Billetterne blev frigivet mandag morgen, og tirsdag formiddag var alle startnumre revet væk. Man kan dog stadig nå at sikre sig billet til den halve rute, der starter på Sprogø.

Broløbet, der afvikles den 20. juni næste år, slutter som tidligere omtalt ikke på Cirkuspladsen i Nyborg, men derimod på et område ved Hjejlevej på Knudshoved.

Arrangørerne har tidligere forklaret, at det ikke var muligt at bruge Cirkuspladsen, fordi den var optaget af en koncert samme dag. Det er ikke rigtigt. Forvirringen skyldes en intern kommunakations-brist hos NGIF.

Men Carl Haals fra arrangørgruppen på Broløbet oplyser, at man holder fast på det alternative målområde ved Knudshoved, fordi det kommer til at fungere rigtigt godt.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Danmark

Genlæs livebloggen: Britta Nielsen idømt mere end seks års fængsel

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Annonce