Annonce
Nyborg

Halvmaraton udsolgt til broløbet efter kun et døgn

Alle 9000 startnumre til halvmaraton-løbet over Storebælt næste sommer blev revet væk på mindre end et døgn. Der er stadig ledige numre til løbet på den halve distance fra Sprogø til Knudshoved. Arkivfoto.

Nyborg: Det tog kun et døgns tid, før alle 9000 billetter til halvmaraton-løbet over Storebælt blev udsolgt. Billetterne blev frigivet mandag morgen, og tirsdag formiddag var alle startnumre revet væk. Man kan dog stadig nå at sikre sig billet til den halve rute, der starter på Sprogø.

Broløbet, der afvikles den 20. juni næste år, slutter som tidligere omtalt ikke på Cirkuspladsen i Nyborg, men derimod på et område ved Hjejlevej på Knudshoved.

Arrangørerne har tidligere forklaret, at det ikke var muligt at bruge Cirkuspladsen, fordi den var optaget af en koncert samme dag. Det er ikke rigtigt. Forvirringen skyldes en intern kommunakations-brist hos NGIF.

Men Carl Haals fra arrangørgruppen på Broløbet oplyser, at man holder fast på det alternative målområde ved Knudshoved, fordi det kommer til at fungere rigtigt godt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Annonce