Annonce
Assens

Halvøen Helnæs skyder julen i gang

På søndag er der igen Jul på Helnæs. Fotoet er fra et tidligere år med Jul på Helnæs, hvor børn kunne få en ridetur. Arkivfoto
Annonce

Helnæs: Jul på Helnæs finder i år sted anden søndag i advent. Dagen starter klokken 9 med en kort morgenandagt i Helnæs Kirke. Efter andagten vil der blive budt på kaffe og morgenbrød.

Julestuerne åbner klokken 10 og holder åbent til klokken 16. Der vil der være mange juleboder, hvor der både bliver solgt gaver, pynt, mad og drikke. Derudover byder dagen også på mange sjove aktiviteter for både børn og voksne. Blandt andet kan man få en hyggelig køretur i hestevogn, prøve at filte og trille vokslys og pynte sin egen honningkage.

Hvis man er under 15 år, kan man også deltage i en konkurrence ved at samle stempler fra de forskellige steder, familien besøger. Hvis man kan samle fem stempler eller mere, venter der endda en lille overraskelse fra arrangørerne.

Når man ankommer til Jul på Helnæs, kan man få udleveret et kort over hele Helnæs, så man kan finde rundt til de 11 steder, hvor der sker noget. Bag på kortet vil det også være muligt at læse om, hvad der sker på de forskellige steder.

Der er gratis entré alle steder. /MATILDE

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce