Annonce
Kerteminde

"Hallo Hallo"-Lonnie står på scenen til Kerteminderevyen: - Jeg råbte ja til at være med uden at overveje noget som helst

Forleden var Lonnie Kjer samlet med de andre revyskuespillere, da der skulle tages billeder til den kommende revyplakat. Foto: Klaus Knakkergaard
Når Kerteminderevyen vender tilbage på Tornøes Hotel næste år, bliver det med en debutant på holdet. Det er Lonnie Kjer, der som 17-årig oplevede at blive kendt over natten, da hun var med i det danske Melodi Grand Prix.
Annonce

Kerteminde: - Jeg råbte ja til at være med uden at overveje noget som helst, og så kom angsten, ler 47-årige Lonne Kjer.

Til næste år er hun en del af Kerteminderevyens skuespillerhold. Her skal hun på scenen på Tornøes Hotel sammen med Kim Hammelsvang Henriksen, Farshad Kholghi og Christine Astrid Nielsen. Det afslørede revydirektør, Mads Nørby, da han forleden præsenterede sit revyhold.

Lonnie hed i 1990 Devantier, var 17 år og vandt det danske Melodi Grand Prix med nummeret "Hallo Hallo." Det ringer nok en klokke hos de fleste, men grand prix-stilen er forduftet sammen med efternavnet, for Lonnie Kjer vil også gerne være kendt for noget andet end sin grand prix-optræden.

- Jeg har slået mig til tåls med, at jeg er "Hallo Hallo"-Lonnie. Det hænger ved, siger hun med et smil og fortæller, at hun er med i pop - og rockbandet, "Sing Sing Sing," hvor også Ivan Pedersen, der tidligere var en del af den succesfulde gruppe, Laban, er med.

Lonnie Kjer skulle besøge sin mor i Middelfart efter photoshoot i Odense. Hun håbede meget, at hun kunne nå at fjerne den tunge makeup, hun havde fået lagt. Foto: Klaus Knakkergaard

- Ivan bliver også stadig spurgt om, "hvor ska' vi sove i nat?" forklarer hun og henviser til Labans ørehænger.

- Jeg er jo bare nødt til at tage det som noget positivt, at jeg har sat et spor hos folk, understreger Lonnie Kjer.


Jeg har slået mig til tåls med, at jeg er "Hallo Hallo"-Lonnie. Det hænger ved.

Lonnie Kjer


I dag lever hun stadig af at være sanger og sangskriver. Hun er uddannet med hovedfaget rytmisk sang fra musikkonservatoriet i Aarhus og har udgivet albums og skrevet tekster til andre.

Annonce

Revydebutant i Kerteminde

Hun har aldrig prøvet kræfter med at lave revy.

- Men det er noget, jeg længe har ønsket mig at prøve, og nu må så se, om vi kan, siger hun.

Lonnie Kjer har hørt om Kerteminderevyens særlige stil, hvor det bliver gået til stregerne og så lige et skridt længere.

- Det er en revy, der er kendt for at være anderledes, og det kan jeg godt lide. Samtidigt synes jeg også, at det er et godt hold, der er blevet sat, påpeger hun.

Hun håber også, at hun kan være med til at levere nogle revytekster. Hun kan godt lide at skrive og har også taget diplomuddannelsen som fagjournalist på Danmarks Medie - og Journalisthøjskole.

- Men vi er jo nok mange om buddet, der gerne vil levere tekster, så nu må vi se, konstaterer hun.

Annonce

Er selv blevet parodieret

Lonnie Kjer kan godt lide den satire, der er forbundet med revygenren, og hun ved på egen krop, hvordan det er at ende som revyoffer. For hendes sceneoptræden i Melodi Grand Prix'et i 1990 blev efterfølgende genstand for en parodi i Cirkusrevyen - en parodi, der blev fremført af Birthe Kjær, som også selv har været med i Det Danske Melodi Grand Prix en del gange.

- Dengang synes jeg ikke, at det var så sjovt, men det synes jeg da i dag, og egentlig skal det jo tages som et kompliment, at jeg blev parodieret.

- Det var jo også næsten for nemt med det tøj, jeg havde på og med den store telefon, der var med på scenen.

Lonnie Kjer (i midten) ser frem til at arbejde sammen med Christine Astrid Nielsen, Farshad Kholghi og Kim Hammelsvang Henriksen til Kerteminderevyen. Foto: Klaus Knakkergaard

Normalt plejer hun at være rejst udenlands i sommermånederne. Hun har en lejlighed i Andalusien i Spanien, som hun tager ned til, når efterårs - og vinterturnéen er overstået, men næste sommer bliver det i Kerteminde, hun skal tilbringe noget af sin tid, og det glæder hun sig meget til.

Hun kommer oprindeligt selv fra Middelfart og synes, at Kerteminde på mange måder minder om den by.

- Det er sådan en hyggelig by, og jeg har været der en del tidligere. Nu er det ved at være lang tid siden, siger hun og mindes, at sidst, hun var i Kerteminde, var det, fordi der på en turné blev gjort et stop for at spise en is i Vaffelhuset.

- Det var på sådan en solskinsdag, hvor alt jo bare tog sig godt ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Leder: Tusind gange tak

Annonce