Annonce
Nordfyn

Haller indvier nye bade- og omklædningsrum

Et stort hold elever fra Bogense Skole fik lov at være de første, der kunne tage omklædning og bad i den nye tilbygning i brug. Foto: Thomas Gregersen
Trin ét af Bogensehallernes store tretrinsraket har rejst sig af cementstøvet. Den nye tilbygning blev officielt indviet mandag middag.
Annonce

Bogense: Det var i april 2018, at Bogense Hallerne på papiret blev en selvejende institution. Dengang skete det med en stor sæk kommunale kroner i medgift og en endnu større drøm om at udvikle sig til et egentligt idrætscenter. Drømmen lever stadig og kom mandag middag et skridt tættere på, da halbestyrelsens formand Jørgen Møller kunne byde velkommen til indvielsen af trin ét.

På grunden, der tidligere rummede den gamle skovriderbolig, har nemlig rejst sig en tilbygning med blandt andet fire helt nye moderne omklædningsrum, badefaciliteter, personalerum og chefkontor.

- Vi har virkelig manglet de her omklædningsrum, så det er en stor dag for Bogense Hallerne. Ikke alene er det hele blevet lækkert og lyst, men vi har også lyttet til gode råd fra blandt andet DGI om, hvordan sådan noget skal indrettes i 2020. Det betyder for eksempel, at alle baderummene er delt op i enkeltkabiner med væg imellem. Nogen mener, at de unge i dag har en større kropsforskrækkelse, og vi er blevet anbefalet at gøre det på den her måde, fortæller Jørgen Møller.

Annonce

- Ikke nogen undskyldning

Udover den nye tilbygning på Skovrider-grunden er der også bygget et stort depotrum i den anden ende af hallen, men det er kun det første af indtil videre tre trin for de fremtidige haller.

- Bestyrelsen er i fuld gang med at søge fonde om cirka 7,5 millioner kroner til det hytteprojekt, der skal blive Bogenses kommende vandrerhjem. Planen er, at vandrerhjemmet står klar om to et halvt år. Vi skal også have udvidet motionscentret og cafeteriet, fortæller han.

Det var borgmester Morten Andersen (V), der på Nordfyns Kommunes vegne fik lov at klippe snoren over, så to klasser fra Bogense Skole kunne komme ordentligt i bad efter dagens idrætstimer.

- Undersøgelser har vist, at omklædningsrummenes beskaffenhed er en vigtig faktor, der afgør, om man gider tage afsted og træne. Nu kan alle i unge mennesker i hvert fald ikke bruge den undskyldning mere, sagde Morten Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Mand voldtaget på institution

Odense

Butikstyvene havde travlt i centrum

Annonce