Annonce
Middelfart

Halbestyrelse er på jagt efter en klon af forgænger

Bestyrelsen for Brenderup Aktivitetscenter har foreløbig fået 10 ansøgninger til det ledige halinspektørjob efter Kim Andersen, der begynder som leder af Idrætscenter Midtfyn 1. september. Foto: Sebastian Stave Sjöberg
Bestyrelsen for Brenderup Aktivitetscenter ærgrer sig over, at Kim Andersen har sagt op som halinspektør, men er nu gået på jagt efter en ny glad og arbejdsom afløser.
Annonce

Brenderup: - I den idéelle verden havde vi fundet en klon af Kim, for han har været en fantastisk mand på posten, siger Søren Kristensen.

Han er formand for Brenderup Aktivitetscenter, der nu er i fuld gang med at finde en ny halinspektør efter, at Kim Andersen har sagt op for at tiltræde som leder af Idrætscenter Midtfyn 1. september.

Kim Andersen er blevet headhuntet til Idrætscenter Midtfyn, som er opstået ovenpå det konkursramte Midtfyns Fritidscenter. Opgaven bliver at overføre modellen fra Brenderup med et idrætscenter som foreningernes hus.

- Jeg har været utrolig glad for tiden i Brenderup og synes, vi er rigtig godt kørende, men jeg kunne ikke sige nej, da jeg fik tilbudt udfordringen på Midtfyn, siger den 50-årig Kim Andersen, der privat bor i Vissenbjerg og overtog roret i Brenderup for godt fem år siden.

Annonce

Foreløbig 10 ansøgninger

På grund af sommerferien er der først ansøgningsfrist på den ledige stilling i Brenderup 14. august. Hidtil har bestyrelsen modtaget 10 ansøgninger.

- Selv om vi er kede af Kims opsigelse, er vi på den anden side godt tilfredse med, at vores model og vores leder er så attraktiv, at andre haller vil det samme. Og det, håber vi, skærper interessen for den ledige stilling, siger Søren Kristensen.

Han fortæller, at bestyrelsen går efter en servicemindet, glad og arbejdsom person, der kan skabe gode relationer til foreningerne.

- Akkurat som Kim Andersen har været det, siger Søren Kristensen, der tvivler på, at en afløser kan nå at tiltræde før 1. oktober. I den mellemliggende periode skal halinspektørens opgaver varetages af bestyrelsen og det deltidsansatte personale.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Efter afsløring af smitteudbrud og bekymring hos møbelfabrik: Nu bliver alle medarbejdere tilbudt coronatest

Annonce