Annonce
Kerteminde

Høstmarked gennemføres i en coronatid: Det bliver anderledes i år

Hindsholm Høstmarked er i år nødt til at holde øje med, hvor mange der er på pladsen foran Mesinge Kirke. Derfor bliver der én ind - og udgang. Privatfoto
Hindsholm Høst - og Håndværkmarked gennemføres søndag 6. september - dog med ændringer.
Annonce

Hindsholm: - Vi er som alle andre meget opmærksomme på de udmeldinger, der er fra myndighederne med henblik på at undgå spredning af Covid19-virus - men på den anden side, er høstmarkedet noget, som vi alle ser frem til - både de mange kunder, men også de mange deltagere, som jo gerne vil sælge af deres lækre produkter, siger Steen Hjorth. som er en del af Hindsholm Høst - og Håndværkermarkeds arrangørgruppe, i en pressemeddelelse.

Derfor har lokalråd og beboerforeninger netop besluttet at gennemføre det årlige høstmarked, som bliver afholdt 6. september, og som er det syvende af sin slags.

Dog bliver høstmarkedet i år på pladsen foran Mesinge Kirke noget anderledes end de andre år. Forsamlingsforbuddet er stadig på 100 mennesker, og derfor er arrangørerne nødt til at sikre, at der ikke bliver lukket flere personer ind på pladsen end tilladt. Det betyder, at der bliver etableret en indgang og udgang til pladsen.


Vi er som alle andre meget opmærksomme på de udmeldinger, der er fra myndighederne med henblik på at undgå spredning af Covid19-virus - men på den anden side, er høstmarkedet noget, som vi alle ser frem til - både de mange kunder, men også de mange deltagere, som jo gerne vil sælge af deres lækre produkter.

Steen Hjorth, Hindsholm Høst - og Håndværkermarked


Årets høstmarked må undvære musikalsk underholdning, og der kommer heller ikke nogen borde og bænke op, hvor markedets gæster ellers normalt plejer at sætte sig ned og få en hyggesnak over en gang at drikke.

- Vi er helt bevidst om, at for mange er Hindsholm Høstmarked også en kærkommen lejlighed til at mødes og hygge sig sammen, men i år bliver fokus altså på muligheden for at gøre en god handel og hjembringe nogle af de gode projekter, der alle har det til fælles, at de alle er produceret på Hindsholm, lyder det fra arrangørgruppen.

Som noget nyt i år bliver det også muligt at købe lokalt håndværk.

Høstmarkedet er klar til at foretage yderligere ændringer, hvis det bliver nødvendigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Assens

Restaurantejer beder om forståelse: Gæster skrider og er sure over at skulle bære mundbind

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Annonce