Annonce
Faaborg-Midtfyn

Høreballade: Udvalg udsætter debat af høresagen

Høredebatten er udskudt, fortæller Herdis Hanghøi (V). Arkivfoto: Carsten Bundgaard
Planerne om at tage høreområdet hjem til kommunen bliver nu et selvstændigt punkt på et ekstraordinært møde i Sundheds- og Omsorgsudvalget i marts.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Som følge af en meget tidskrævende dagsorden besluttede Sundheds- og Omsorgsudvalget mandag at udsætte en planlagt debat om hjemtagelsen af høreområdet.

Faaborg-Midtfyn Kommune er på det seneste blevet tæppebombet med protester fra brugere og fra både lands- og lokalafdelingen af Høreforeningen, der mener, at kommunen er i gang med at begå en stor fejl og at svigte sine borgere med hørehandicap.

Sagen vil nu i stedet blive et regulært dagsordenspunkt på et ekstraordinært udvalgsmøde i starten af marts, oplyser udvalgsformand Herdis Hanghøi.

- Vi har besluttet at sætte hjemtagelsen af høreområdet på dagsordenen som et decideret punkt, så vi kunne få det diskuteret ordentligt igennem. Så kan vi få alt det bagvedliggende materiale og de henvendelser, der har været fra Høreforeningen, med - så det vil blive behandlet med respekt, siger Herdis Hanghøi.

I har ikke overvejet at invitere Høreforeningen med til udvalgsmødet?

- Nej, normalt har vi ikke eksterne parter med på vores udvalgsmøder, siger Herdis Hanghøi.

Det er kalkuleret, at hjemtagelsen af høreområdet fra regionen kan spare kommunen for 350.000 kroner årligt. Det kommunale hørecenter placeres i Gislev, og to deltidsstillinger som audiolog/hørekonsulent er allerede slået op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce