Annonce
Kerteminde

Hør podcast med Kerteminde-jomfruen Nicolaj: Jeg har aldrig kysset en pige - kun min hund

I ny podcast-episode af Fyntastisk fortæller Nicolaj Rasmussen om sit liv som jomfru og drømmen om kærligheden. Foto: Janus Fabricius Nielsen.
I podcasten Fyntastisk fortæller Nicolaj fra Jomfruernes Klub om, hvordan det er, aldrig at have kysset en pige og det brændende ønske om villa, Volvo og vovse.
Annonce

Kerteminde: Nicolaj Rasmussen er aktuel i tredje episode af podcasten Fyntastisk, der tager udgangspunkt i Fyn og alt det skønne ved øen. I denne episode handler det om kærligheden - eller i Nicolajs tilfælde - den manglende kærlighed.

Her har podcastværten Marianne Vestergård Nielsen talt med den humoristiske Nicolaj Rasmussen, der sidste år var med i DR3-serien "Jomfruernes Klub", som handlede om seks mænd i tyverne, der endnu ikke havde mistet deres mødom. De seks mænd lavede en klub, der havde til formål at finde ud af, hvordan man kunne knække koden til at komme tæt på det modsatte køn - eller sit eget køn for nogen.

I Fyntastisk fortæller 22-årige Nicolaj, at han stadig ikke har mistet jomfruligheden - han har end ikke kysset en pige, kun sin hund Rex, som også blev en af DR3-programmets hovedpersoner. Men han har en klar drøm om, hvordan fremtiden ser ud.

- Jamen, jeg drømmer stadig om villa, Volvo, vovse-konceptet. Jeg vil gerne have et godt liv, og det får jeg ved at eje et hus, få en kone og et par dejlige unger. Volvoen kan altid skiftes ud med en Ferrari - eller en Ford Escort, griner han.

FYNtastisk – en podcast-serie i syv afsnit, findes på fyntastisk.dk og på fyens.dk

Podcasts

4. oktober: "Alle veje fører til Fyn" - om forbindelsen over bælterne og en af de fynboer, der arbejdede på Færgen Sjælland.

11. oktober: "Hemmeligheden bag Danmarks bedste brunner".med Umut Sakarya og Joan Ejegod, danmarksmester i brunsviger 2018.

18. oktober: "Fornuft og følelser på fynsk" - med Nicolaj Rasmussen fra DR3-programmet Jomfruernes Klub, slægtsforsker Finn Frederiksen og forfatteren Jesper Wung-Sung.

25. oktober: "Fyn, folkelighed og festival" - om Midtfynsfestivalen før og nu - og nogle af folkene bag - samt et smut omkring Rosenfestivalen i Bogense.

1. november: "Sådan formede Fyn mit liv" - med rebellen fra Langeland, Ole Sørensen, og datteren til en profileret forstander på Korinth Landbrugsskole.

8. november: "Det kollektive liv på Fyn" - om 60'ernes og 70'ernes kollektiver i Odense og Svendborg og et nutidigt besøg i den klimabevidste landsby Højgaarden ved Hundstrup.

15. november: "Fiktive favoritfynboer" - blandt andre Dr. Hansen fra Matador, Eskild fra Svendborg og Smadremanden.

Hertil kommer et par bonuspodcasts, som udgives undervejs.

Annonce

Intet hastværk med at finde kærligheden

- Jeg tænkte bare: "Hvad fanden er det, jeg står og siger?"

Da Nicolaj ser TV-programmet med sig selv, går det op for ham, at han har haft alt for travlt med at finde sin egen version af kærligheden.

- Jeg er sgu bare 21 på det tidspunkt. Jeg har jo den tid, jeg skal ha'.

Men det ligger til familien at gå tidligt i gang, og det er nok en af grundene til, at han skynder sig. Han har et rosenrødt billede af bedsteforældrenes 45 år lange ægteskab, og i Fyntastisk-podcasten fortæller han, at det er præcis sådan, han gerne vil have sit liv til at indrette sig.

- Det kører bare for dem med alting. De er sådan nogen hyggelige nogen, fortæller han.

Vil du høre mere om Nicolajs jagt på den ægte kærlighed, hvordan den perfekte kvinde ser ud for ham og meget mere, så kan du gøre det via podcasten over.

Hør også bonusafsnittet herunder med forfatteren Jesper Wung-Sung fra Marstal, der har holdt foredrag for fulde huse om sin prisvindende slægtsroman, der handler om hans oldeforældre. Lyt med når han uddyber, hvorfor sandheden er vigtigere end virkeligheden for ham i et værk:


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Fyn

Uheld i nødspor på Fynske Motorvej

Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Middelfart

Kvinde fik nok af naboens afbrænding af affald: - Det stinker ganske forfærdeligt

Fyn For abonnenter

Fanget i pandemiens ukendte ocean: Kaptajn fra Dyrup måtte blive fire måneder ude på havet med sin besætning

Assens

87-årig påkørt af en bakkende varebil: - Stod i den blinde vinkel

Annonce