Annonce
Trekantområdet

Hør mere om Erritsøs store halplaner: Sådan kommer udvidelsen til at foregå

Torsdag kan man høre mere om udvidelsesplanerne i Erritsø Idrætscenter. Arkivfoto: Søren Gylling
Svømmehallen er allerede lukket frem til uge 42. På et møde i Erritsø Idrætscenter kan man høre, hvordan resten af den 40 millioner kroner store udvidelse og renovering kommer til at foregå.

Erritsø: En stor luns gik til idrætten i Erritsø, da Fredericia Byråd før sommeren udvidede årets anlægsbudget.

Cirka 40 millioner kroner bruges på at udvide og opgradere Erritsø Idrætscenter. Torsdag 13. august kan man høre mere om planerne ved et informationsmøde fra klokken 19 til 21.

Annonce

Svømmehal lukket til uge 42

Blandt andet forbedres svømmehallen, og det kan allerede mærkes for brugerne. Svømmehallen er nemlig lukket fra uge 33 til uge 42, så der kan komme ny belægning i den øverste del af bassinet og nye fliser.

Ved mødet fortælles der også om de andre nye tiltag. Byrådspolitiker Christian Jørgensen (V) får først ordet, og siden fortæller arkitekt Annette Billund om tankerne bag udvidelsen.

Program

Ved et arrangement på torsdag 13. august fra klokken 19 til 21 kan man høre om udvidelsesplanerne i Erritsø Idrætscenter (EIC). Her er følgende program:

19: Velkomst ved Anders Axø, formand for EIC's bestyrelse.

19.05: Information fra Fredericia Kommune og byrådsmedlem Christian Jørgsensen

19.15: Gennemgang af projekter ved Annette Billund

19.45: Hvad er padel? ved Hans Martin Brøndum

20.05: E-sportsinitiativ ved Jacob Falkenby

20.25: Spørgerunde

20.55-21: Afslutning ved Anders Axø

Der kommer en ny hal til padel-tennis og én til almindelig tennis. Tennisformand Hans Martin Brøndum fortæller om den del af udvidelsen, mens Jacob Falkenby fortæller om det nye e-sports-initiatitiv, som også er en del af udvidelsen.


Der kommer en ny hal til padel-tennis og én til almindelig tennis.


- Vi vil rigtigt gerne fortælle, hvad vi har givet os i kast med, hvad der er afsat penge til. Vi vil gerne fortælle om tankerne bag, for det er planer, vi har arbejdet med i mange år, siger Anders Axø, som er formand for Erritsø Idrætscenters bestyrelse.

Arrangementet bliver afholdt i en af hallerne, hvor der er fremvisning af tegninger på storskærm, og deltagerne får mulighed for at sidde med god afstand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Gense live-læsermøde: Minister besvarede fynboernes spørgsmål inden trafik-forhandlinger for milliarder

Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

Annonce