Annonce
Middelfart

Hør den vildeste oplevelse: Victor fra Nørre Aaby er på Roskilde Festival for første gang

Viktor Lindegaard (t.v.) undrer og ærgrer sig hjemme i Middelfart, mens medværten Victor Kronborg Tørnæs (t.h.) er på Roskilde Festival for første gang. Foto: Ugen med Viktor og Victor.
Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i en ny podcastserie fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Nordvestfyn: Kommunaldirektør Steen Vinderslev stopper, Middelfart Kirke skal renoveres for et større beløb og så holder den konkursramte tøjbutik Pigernes åbent lidt endnu.

Melfar Postens podcast Ugen med Viktor og Victor kommer rundt om flere store lokale nyheder.

Vigtigst er det dog, at den ene halvdel af programmet er draget på festival, hvor man får et unikt og direkte indblik i en ung Nørre Aaby-borgers tur til pløjemarken i Roskilde, mens den anden halvdel ærger sig hjemme ved Lillebælt.

Viktor Lindegaard undrer sig blandt andet over, hvorfor der bliver drukket øl i de fire dage op til, at musikken går i gang.

Og så spørger han Victor Kronborg Tørnæs om den vildeste oplevelse på festivalen indtil videre.

Hør det - og meget mere om festivaloplevelserne, og hvordan det hænger sammen med lokalpolitik i Middelfart - i podcasten herunder.

 

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på anden årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce