Annonce
Sport

Højt at flyve midt under krisen: Sølv til stangspringer fra Odense Atletik

Odense Atletiks stangspringer Toke Staub sprang ganske højt under DM. Foto: Odense Atletik
Odense Atletik-stangspringer fik sølv ved DM under stævnet i Aarhus, der var ét af tre i indendrøs-atletik.
Annonce

ATLETIK: Ved de danske mesterskaber i indendørs atletik, der blev afholdt i Randers, Aarhus og Odense, fik Odense Atletiks 20-årige Toke Staub Jørgensen en delt andenplads i stangspring, der blev afviklet i Aarhus. Den tidligere danske mester udendørs (2019) klarede højden 4,65 meter sammen med Mikkel Ringsted fra KIF. De to havde præcis lige mange forsøg, klarede højder og nedrivninger. Guldet gik til Nikolaj Grønbech fra Sparta med 4,80 meter.

Dermed gik stangspringeren ind i en stærk tradition i den odenseanske atletik-historie med masser af medaljer i både DM og til dels internationale stævner, hvor navne som løberne Jørn Lauenborg og Allan Zachariasen og spydkasteren Jørgen Jelstrøm har erobret overskrifter på avisens sports-sider - omend det godt nok er en del år siden, at disse atleter boltrede sig.

Ved stævnet i Odense imponerede Sara Slott Petersen på 400 meter med tiden 54,16.

De danske mesterskaber var sidste chance for kvalifikation til EM inde i den polske by Torun den 4. - 7. marts. Her stiller Danmark med et rekordstort hold på ca. 15 aktive. EM bliver sendt på DR.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce