Annonce
Faaborg-Midtfyn

Højeste smittetryk på Fyn: Testbiler rykker søndag til Ringe

To testbiler var fredag ved rådhuset i Ringe for at teste borgerne for coronavirus. Antallet af borgere, der er smittet med coronavirus, er både steget fredag og lørdag. Foto: Sandra Goldek
Annonce

Ringe: Søndag er der igen mulighed for at blive testet for coronavirus ved rådhuset i Ringe, hvis man er 12 år eller ældre og ikke har nogen tydelige symptomer på at være smittet.

Faaborg-Midtfyn Kommune er i øjeblikket den kommune på Fyn og øerne med det største smittetryk. Lørdag viste de nyeste tal fra Statens Serum Institut, at 38 personer er konstateret smittet med coronavirus i løbet af den seneste uge, hvilket giver et incidenstal på 73,8, som med afstand er det højeste på Fyn og øerne.

Testningen ved rådhuset vil foregå på samme måde som fredag, hvor der også blev kørt to testbiler til Ringe.

De to testbiler vil holde ved rådhuset i tidsrummet mellem klokken 9 og 17. Og hvis man gerne vil testes, skal man sådan set bare møde op med sit sundhedskort.

Hvis man har symptomer som feber, hoste, træthed og ondt i halsen, må man ikke møde op til søndagens testning ved rådhuset. I så fald skal man kontakte sin læge og blive henvist til test i Region Syddanmarks testcentre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bevar Nyborgs volde

Annonce