Annonce
Assens

Hærværk på benzintanke: Politi opfordrer til anmeldelse

Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Ørsbjerg: Endnu en bil har været udsat for hærværk, hvor der er boret hul i benzintanken. Det fremgår af politiets døgnrapport, hvor det er beskrevet, at en personbil, der holdt parkeret i rabatten ud til Ørsbjergvej ved Ørsbjerg, har fået boret hul i benzintanken, hvorefter der er løbet dieselolie ud på vejen.

Det er ikke første gang, at noget lignende sker i kommunen. I går skrev Fyens Stiftstidende om, at man hos First Stop i Aarup inden for den seneste uge har fået tre biler ind med huller i tankene, hvorfra gerningsmænd har tømt dem for brændstof.

Flere steder i lokale facebook-grupper beretter private også om tømte benzintanke. Blandt andet har der i facebookgruppen "5620 Glamsbjerg" i de seneste måneder været flere opslag fra private, som har oplevet at få boret hul i deres benzintanke.

Vicepolitiinspektør Anders Sims-Nielsen fra Fyns Politi erkender, at det er sjældent, at han ser disse sager på politiets døgnrapport, men han anbefaler, at man anmelder det, hvis man oplever hærværk og tyveri på ens bil.

- Der er jo blevet ødelagt noget på ens bil, og det er hærværk. Og ved at anmelde det, får politiet information om, hvad der sker i området, og hærværk er jo strafbart, så vi har også en interesse i at finde gerningsmanden, siger Anders Sims-Nielsen. /STPCH

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce