Annonce
Middelfart

Hæder til medarbejder fra Middelfart ved kåring i København

Per B. Jespersen fra Vejdirektoratet i Middelfart blev kåret til Danmarks mest ansvarlige kollega af HK i København. PR-foto
Sagsbehandler Per B. Jespersen fra Vejdirektoratet i Middelfart vandt en sidetitel ved HKs kåring af Danmarks Bedste Kollega i Cirkusbygningen.
Annonce

Middelfart: Det er ikke kun Per B. Jespersens kollega Britt Jørgensen, der anerkender hans evner som en god kollega. For juryen i konkurrencen Danmarks bedste kollega valgte tirsdag at belønne Per for hans kollegaskab ved at tildele ham den ærefulde sidetitel som Danmarks mest ansvarlige kollega.

Det skete foran en fyldt sal i Cirkusbygningen i København, hvor Per B. Jespersen var inviteret med som en af ti finalister til hovedprisen og de tre sidepriser.

Med på turen var også Britt Jørgensen, der blandt andet havde nomineret Per B. Jespersen med følgende ord:

"Han er altid klar med en hjælpende hånd. Han møder troligt op hver dag og lægger rigtig mange kræfter i at nå et fælles mål for vores afdeling. Han er yderst kompetent og går altid 100 procent ind i en opgave. Fantastisk kollega at være i team med".

Annonce

Sikker på en pris

Da Per B. Jespersen på sin arbejdsplads fik overbragt nyheden om, at han var finalist, var Britt Jørgensen ifølge pressemeddelelsen fra HK ikke i tvivl om, at der ville være en pris til Per.

- Den dag vi fik mailen fra HK, tænkte jeg, om jeg kendte sådan én. Så faldt min tanke lynhurtigt på Per. Han står altid først i køen, når der skal hjælpes, og han tager en ekstra tørn. Så jeg var ikke i tvivl om, det skulle være Per, og jeg er heller ikke i tvivl om, at Per er Danmarks Bedste Kollega. Så den skal vi nok vinde, lød det optimistisk fra kollegaen Britt, der næsten fik ret. For tirsdag gik Per B. Jespersen fra Cirkusbygningen med en titel som Danmarks mest ansvarlige kollega.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce