Annonce
Odense

Hæder til Byens Køkken

Byens Køkken i Odense kan nu bryste sig med en pris. Arkivfoto: KIm Rune

På Landbrug & Fødevarers store branchedag, fødevaredagen, er der uddelt en række priser. Blandt andet såkaldte økologiske køkkenroser til offentlige køkkener, der hædres for deres indsats for økologien.

I kategorien central- og hospitalskøkkener var det Byens Køkken i Odense, der fik årets øko-køkkenrose. Noget som Jette Eggers, leder af Byens Køkken, kvitterede for med følgende ord:

- Det er helt vildt fedt! Jeg er helt vildt stolt på mine medarbejderes vegne, for jeg kan jo ikke gøre noget eller få noget til at ske uden dem.

Andreas Buchhave Jensen, der er chefkonsulent i Landbrug & Fødevarer og med i juryen til "De Økologiske Køkkenroser", siger om priserne til de offentlige køkkener: - De rykker på holdninger og håndværk. Blandt vinderne af de økologiske køkkenroser 2018 er der specielt fokus på, hvor råvarerne kommer fra, og at køkkenerne med deres indkøb kan arbejde med bæredygtigt håndværk og maddannelse. En udvikling, hvor det er tydeligt, at interessen for råvarernes oprindelse og kvalitet stiger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Faaborg-vægter kritiserer vinderforslag: - Skal der liv i Faaborg, skal vi have en bedre vej til Odense

Annonce