Annonce
Debat

Hårdt brug for en arkitektonisk støttepædagog

Læserbrev: I sit udmærkede indlæg forleden påpeger B.C. Meibom, at byens udvikling tenderer en katastrofe, når henses til de monstrøse entreprenørklodser på TBT-gaden. En sporvognslinje, der er helt hen i hampen, får også et skud for boven af den velmenende skribent. Velkendte synspunkter der til fulde er tærsket langhalm på gennem efterhånden flere år. Men ikke desto mindre synspunkter, som med god grund bliver endevendt af byens borgere både tidligt og silde.

For det er jo således her i Odense, at uanset hvad rettænkende skatteydere mener om etatsrådernes gamle by, så har vi et byråd, der alene vide, hvad der tjener byen bedst. Hvert fjerde år fremturer de med alskens lyksaligheder, men når valget efter politiske trakasserier er overstået, ja så skider man os vælgere en hatfuld. At please os borgere bare en anelse, ligger aldeles fjernt for vore beslutningstagere.

... i form af en overordnet og forstandig instans, som med æstetisk fremsynethed gør det muligt, at vor by ikke yderligere taber ansigt.

Fra kompetent side foreslås, at en stadsarkitekt kunne være vejen frem akkurat som i fordums dage. Nu står den sønderrevne bymidte som bekendt ikke til at redde, men for at fremtidige brølere forårsaget af et ukyndigt byråd skal kunne undgås, må der anderledes ekspertise til. Dette kunne i høj grad være i form af en overordnet og forstandig instans, som med æstetisk fremsynethed gør det muligt, at vor by ikke yderligere taber ansigt.

Annonce

Så jo, B.C. Meibom, vi har hårdt brug for den arkitektoniske støttepædagog, som både du og redaktionschef Jørgen Volmer efterlyser.

Annonce
Odense For abonnenter

Rollo skabte utryghed i villakvarter: Nu er han død

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sort røg fra skorstenen: Fynsværket skal droppe kul, men sidste år blev der skovlet ekstra meget kul i ovnen

Erhverv For abonnenter

Utrygge buschauffører: Flere og flere unge stiger på bussen og siger, de har astma, for så skal de ikke bære mundbind

Kerteminde

Restaurant åbner efter planen i forsommeren: Nu er firkløveren bag klar med koncept og navn

GOG

Emil Lærke er tabt for GOG og skifter til udlandet til sommer og direktør Kasper Jørgensen er virkelig ærgerlig over det.

For abonnenter

Mads og Lena fra 'Årgang 20': Hvis et af børnene ikke vil på tv længere, så stopper vi

Navne For abonnenter

Dødsfald: Trompeten har lydt for sidste gang: Peter var både til Carl Nielsen og det populære

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning, inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Faaborg-Midtfyn

Den sidste hjælpende hånd fra afdød ildsjæl: Efterlader millionbeløb til en række af områdets foreninger

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Erhverv For abonnenter

Buschauffører vil have fordøren lukket og kontanterne ud:  - Bliver vi lagt ned, bliver trafikken i Odense også lagt ned

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Endnu et anti-vaccine-skilt dukker op i ny by: - Jeg bliver sgu så gal

Middelfart

International handelsvirksomhed får nej til at fjerne bevaringsværdig skorsten: Den skal i stedet renoveres med hjælp fra fonde

Annonce