Annonce
Odense

Håndværkere på weekendarbejde: Fart på for at få nyt byggeri klar

Det nye erhvervsbyggeri får en Lidl-butik i stuetagen. Illustration: Juul/Frost Arkitekter
Det skal gå tjep med at få alt klar til den 1. juni, hvor de første lejere rykker ind i de nye erhvervslokaler i Munkebjerg Park.
Annonce

Odense: Torsdag var der rejsegilde, og om tre måneder skal det hele være klar til indflytning, for fra den dag står de nye lejere klar til at rykke ind i de i alt 6.500 kvadratmeter i Munkebjerg Business Park.

Byggeriet ligger på hjørnet af Munkebjergvej og Niels Bohrs Allé, og bliver det mest iøjnefaldende i den nye bydel, som Barfoed Group P/S er ved at opføre. Ved rejsegildet på erhvervsbyggeriet, der får PwC, Nykredit, Totalkredit, Erhvervshus Fyn samt dagligvarebutikken Lidl som lejere, lagde adm. direktør i Barfoed Group, Frederik Barfoed, ikke skjul på, at det skal gå stærkt med at få byggeriet færdigt.

- Håndværkerne har gjort et fantastisk stykke arbejde hidtil, og vi bliver nok nødt til at bede dem om at arbejde nogle weekender i den kommende tid, for at vi kan nå at blive færdige, sagde Frederik Barfoed til de mange gæster, især mange håndværkere, ved rejsegildet.

Men der var ikke kun et rejsegilde at fejre, der var også et første spadestik til endnu en etape af Munkebjerg Park - 247 boliger i alt, som skal ligge inde midt i området. Og man kunne såmænd også have taget en tredje fejring med, nemlig at 145 andre boliger stort set alle er færdige - og omkring 130 er lejet ud. Det kommenterede Frederik Barfoed med disse ord:

- Det er - skulle jeg hilse fra min far og sige - ikke mindst på grund af, at han fik sin vilje med at få lys i alle garderobeskabene.

Den bemærkning vakte en del latter, for netop til rejsegildet på samme byggeriet for et lille år siden afslørede Frederik Barfoed, at faderen, Rolf Barfoed, havde gennemtrumfet, at der partout skulle være lys i alle skabe, selv om det gjorde byggeriet dyrere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Annonce