Annonce
Indland

Håndholdt video på motorvejen: Se her, hvor snapbilisterne færdes på Fyn

Kør bil når du kører bil, lyder opfordringen fra Rådet for Sikker Trafik. Men det har nogle bilister svært ved, viser de videoer, som de snapper. Arkivfoto: Ritzau Scanpix/REUTERS/Dado Ruvic/Illustration

Nogle bilister kan ikke nøjes med at køre bil, når de kører bil. Der bliver ved med at dukke nye eksempler op på Snapchat.

OPDATERET FREDAG KL. 11.29: SE FLERE NYE VIDEOER

Der er i denne uge kommet fokus på bilister, som er aktive på Snapchat, mens de sidder bag rattet - nogle gange med voldsomt høj hastighed.

Tidligere på ugen kunne DR afsløre, at adskillige bilister - mens de sidder bag rattet - lægger videoer på Snapchat, hvor nogle også viser, at de overtræder hastighedsgrænserne.

Fyens.dk har fundet flere eksempler på snapbilister på Fyn. På Snapchats Snap Map kan man se offentlige videoer lagt op af mediets brugere - man kan altså kun se de videoer, der er gjort offentligt tilgængelige af brugerne.

Annonce

Fyens.dk har de seneste dage kigget med på Snap Map og har fundet flere snapbilister på Fyn.

Ved at klikke på kortet herunder og følge linkene kan du se videoer, som er lagt op af bilister på den Fynske Motorvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

Annonce