Annonce
Middelfart

Håndboldklub i Middelfart overvejer loppemarkeds fremtid

Der var færre stande i år ved håndboldklubbens loppemarked. PR foto

Middelfart: Middelfart Håndboldklubs "MHK Loppemarked" blev holdt i weekenden, og trods både Bro-løb og Byens Bedste-awardshow fandt knap 500 besøgende vej til Lillebæltshallen. Loppemarkedet kunne med 40 stande mindre end sidste år ikke fylde to haller, og håndboldklubben vil derfor overveje, om det er værd at fortsætte. Der er så mange loppemarkeder, at man skal finde på noget nyt eller tilføje markedet nye muligheder, hvis det skal give mening.

Trods nedgangen i antal stande lykkedes det alligevel håndboldklubben at ramme tæt på det gennemsnitlige overskud sammenlignet med de tidligere markeder, og der bliver derfor igen et pænt tilskud til ungdomsarbejdet, takket være de mange trofaste lokale sponsorer, understreger Middelfart Håndboldklub i en pressemeddelelse.

Håndboldklubben har tidligere oplyst til avisen, at man hvert år plejer at få omkring 20.000 i kassen efter loppemarkedet, og loppemarkedet var oprindeligt en redningsaktion, efter en kasserer løb med et større beløb fra klubbens konto. /EXP

Annonce
Loppemarkedet blev holdt i Lillebæltshallen. PR foto
Middelfart Håndboldklub overvejer, om klubben vil fortsætte med loppemarked i Lillebæltshallen. PR foto
Lokale sponsorer sørgede for, at loppemarked gav overskud. PR foto
Annonce
Middelfart For abonnenter

Middelfart halter bagefter når det gælder nye virksomheder: Erhvervschef så gerne, at flere unge overvejede at blive selvstændige

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce