Annonce
Middelfart

Håndboldklub i Middelfart overvejer loppemarkeds fremtid

Der var færre stande i år ved håndboldklubbens loppemarked. PR foto

Middelfart: Middelfart Håndboldklubs "MHK Loppemarked" blev holdt i weekenden, og trods både Bro-løb og Byens Bedste-awardshow fandt knap 500 besøgende vej til Lillebæltshallen. Loppemarkedet kunne med 40 stande mindre end sidste år ikke fylde to haller, og håndboldklubben vil derfor overveje, om det er værd at fortsætte. Der er så mange loppemarkeder, at man skal finde på noget nyt eller tilføje markedet nye muligheder, hvis det skal give mening.

Trods nedgangen i antal stande lykkedes det alligevel håndboldklubben at ramme tæt på det gennemsnitlige overskud sammenlignet med de tidligere markeder, og der bliver derfor igen et pænt tilskud til ungdomsarbejdet, takket være de mange trofaste lokale sponsorer, understreger Middelfart Håndboldklub i en pressemeddelelse.

Håndboldklubben har tidligere oplyst til avisen, at man hvert år plejer at få omkring 20.000 i kassen efter loppemarkedet, og loppemarkedet var oprindeligt en redningsaktion, efter en kasserer løb med et større beløb fra klubbens konto. /EXP

Annonce
Loppemarkedet blev holdt i Lillebæltshallen. PR foto
Middelfart Håndboldklub overvejer, om klubben vil fortsætte med loppemarked i Lillebæltshallen. PR foto
Lokale sponsorer sørgede for, at loppemarked gav overskud. PR foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Michelin misser Fyn endnu engang

Læserbrev

Debat: Lad os gøre Ærø til affaldsfrit samfund i 2030

Læserbrev: Ærø dækker et geografisk overskueligt område. Det giver muligheder, som vi bør udnytte. Administrativt er vi en kommune i samme ret som landets øvrige 97 kommuner, men også på det punkt er Ærø med 6.000 indbyggere mere overskueligt end for eksempel nabokommunerne Sønderborg og Svendborg, med omkring 50.000 indbyggere. Ærø har en unik mulighed for at blive modelsamfund for andre kommuner, vi kan lave forsøg og eksperimenter i kommunalt regi, som kan gøre os til frontløbere og inspirere andre. Jeg synes vi skal give Ærø videre til vores børn mindst lige så frodigt og rent, som vi overtog øen fra vores forfædre. Affald - de første ca. 15 år, jeg boede på Ærø, blev affaldsbjerget i Husmarken fordoblet. Nu sender vi vores affald til forbrænding i Svendborg - ude af øje, ude af sind. Da mine oldeforældre var børn, var der ikke noget der hed affald. Jo, selvfølgelig var der det, men det var ikke affald der blev dynget op på lossepladser eller brændt af, det indgik i naturens kredsløb som gødning eller blev genanvendt. De havde heller ikke de mængder af emballage, som fylder min skraldespand, før det bliver kørt og sejlet til Svendborg. Hvis vi vil, kunne Ærø blive det første (næsten) affaldsfrie samfund i Danmark. Vi kunne informere hinanden massivt om hvilke emballagetyper og produkter der kan genanvendes og samle dem behørigt ind - disse vil være en ressource, der kunne sorteres og raffineres på Ærø. Det er teknisk muligt at indføre afregning af dagrenovation efter vægt, så blev det billigere for dem der tænker i genanvendelse når de køber varer og sorterer effektivt, eller bare har lidt affald, og det ville blive dyrere for dem, der fylder meget i beholderen til forbrænding. Organisk affald kunne hjemmekomposteres, eller vi kunne producere biogas. Mulighederne er mange, og vi kan, hvis vi vil. Jeg synes, vi skal sætte en ambition om, at Ærø er et affaldsfrit samfund i 2030.

Fyn

Lastbil tabte tre ton tung anhænger på motorvej: - Vi kunne have stået med en kæmpe katastrofe

Fyn For abonnenter

På motorvejen: Ud af øjenkrogen så Sofie en lastbilanhænger komme glidende imod sig

Annonce