Annonce
Nordfyn

Håndbold: Det blev ved forfesten

De to lokale tvillingetårne, Thomas (med bold) og Anders Poulsen (nr 11), som jo nærmest er opvokset i Otterup HK, er stadig bærende på Otterups tophold i 1. division. Foto: Arne Rasmussen
Otterup var tæt på at skabe kæmpefest, da de fik vendt et 10-16 til 22-22. Men det blev til nederlag, og nu venter HC Odense.

Håndbold 1.div. Herrer, Otterup HK-HØJ Elite 22-25 (9-12):

Midt i Otterup Idrætscenters 50 årsfejring, havde Otterups bedste håndbold-karle håbet at kunne levere en sejr til det store og fredagsfrodige hjemmepublikum. Og det var da også ganske tæt på.

I hvert fald var der en lille forfest, da Otterup med et par minutter igen for første gang kom op på uafgjort. Taget var ved at lette. Men det blev ved forfesten. Anders Poulsen, som ellers spillede glimrende i både forsvar og angreb, fik for en gangs skyld gummiarm, da han kunne have bragt Otterup på sejrskurs. I stedet slog gæsterne tilbage, og de straffede Otterups sidste slut-sats og kunne drage mod Sjælland med en 25-22 sejr.

Otterups træner, Daniel Nielsen, var dog afklaret.

- Det havde nok været tyveri, hvis vi havde fået en sejr ud af det i aften. Vi spillede os til uafgjort, men lavede for mange fejl til sidst. Og HØJ opsøgte heldet og havde det også, som ved et par af de sidste mål, som efter to-tre tilfældige berøringer kom ind til stregen, mente Daniel Nielsen.

- Men med de forudsætninger - med mange skader - vi spiller under, skal vi foran fra start, vurderede Daniel Nielsen, som bare måtte konstatere, at HØJ fem minutter efter pausen var på 16-10.

- Derfor er det holdindsatsen, jeg vil fremhæve. Det er flot, at vi bare formår at spille videre og være så tæt på til sidst.

Annonce
Otterups træner Daniel Nielsen ærgrede sig over at være så tæt på - og så alligevel så langt fra. Men var afklaret pga. de mange skader i truppen. Foto: Arne Rasmussen

Mange målscorere

Meget symptomatisk var Otterup-scoringerne godt fordelt: Mats Krog 4, Mikkel Dalby Christensen 3, Mads Kildelund 3, Jesper Poulsen 3, Anders Poulsen 2, Thomas Poulsen 2, Kristoffer Vestergaard 2, mens Casper Larsen og Christopher Huus nettede hver en gang.

Det var Otterups kun andet nederlag og point-tilsæt i denne sæson. Så Otterup er stadig med, der hvor det er sjovt, inden et andet tophold, HC Odense, tager imod i Dalum-Hallen onsdag den 9. oktober klokken 19.30. Et lokalopgør, der lugter af blod!

- Der kan godt komme op til tusinde tilskuere. Og da det jo er i Dalum-Hallen, så skal der nok blive stemning, forudser træneren. /AR

Mats Krog var igen en evig trussel, men havde det ofte svært i HØJ’s kontante forsvar. Foto: Arne Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce