Annonce
OB

Gymnasieelev er i spil til OB's fredagsbrag mod AaB

OB's  unge stopper Jonathan Khemdee og FC Midtjyllands Sory Kaba i kvartfinalekampen i Sydbank Pokalen mellem FC Midtjylland og OB på MCH Arena  den 10. marts 2021. Nu kan Svendborg-drengen fra OB's U19-hold også gå hen og få sin Superliga-debut på fredag mod AaB. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
OB's snart 19-årige Jonathan Khemdee står til at skulle løse fynboernes stopper-problem før fredags-gyset

FODBOLD: Den 10. marts om formiddagen sad 18-årige Jonathan Khemdee til undervisning i virksomheds-økonomi på Svendborg Gymnasium, da OB's transitionstræner Nicolas Hedemann sms'ede og fortalte Khemdee, at han skulle med OB's spillerbus til pokalkvartfinale i Herning mod Midtjylland.

- Så fik jeg en sms mere. Der stod, at jeg skulle starte inde. Det var spændende. Det havde jeg ikke regnet med. Jeg nåede til Odense og spise sammen med holdet inden afgang, sagde Khemdee efter sin førsteholdsdebut mod Kaba og Sisto.

Inden OB's hjemmekamp på fredag mod AaB har Khemdee, der fylder 19 på søndag, bedre tid til at forberede sig på at skulle spille stopper på Superliga-holdet ved siden af Jeppe Tverskov. Præcis som i Herning.

Annonce

For det er faktisk en reel mulighed, at Khemdee kan få sin Superliga-debut fredag aften på grund af den almindelig personale-situation i Ådalen. Jonathan Khemdee gjorde et godt indtryk i pokalkampen mod Midtjylland og er en hård nyser i duellerne.

Oliver Lund er ganske vist fri af karantænen, men var ikke i stand til at træne onsdag og må trækkes med en skade.

Kasper Larsen, Troels Kløve og Janus Drachmann trænede for sig selv meget let med fysioterapeut Thomas Almestrand og ingen af dem lignede spillere, der kan kastes direkte ind i startopstillingen medmindre tiden arbejder meget intenst for dem.

Christian Vestergaard er også så småt med efter en ankelskade, men Khemdee vurderes til at have et forspring. Alexander Juel Andersen er jo spærret mod AaB på grund af karantæne.

Robin Østrøm er formentlig beskæftiget på højre forsvarsside enten som wingback eller højre back, fordi Ryan Johnson Laursen fortsat er ude, og så er stopper-kontingentet opbrugt.

Jonathan Khemdee gjorde et godt indtryk i pokalkampen mod Midtjylland og er en hård nyser i duellerne. Khemdee kom til OB fra SfB som førsteårs-U15-spiller og spiller normalt på U19-holdet i Ådalen.

Thrandarson med

Overraskende nok er Aron Elis Thrandarson langt fremme og allerede nu kandidat til startopstillingen, som OB vil hæge om at vise for meget frem ved en lukket træning på Nature Energy Park torsdag formiddag. Thrandarson forlod OB' kamp i Aalborg for nylig med et voldsomt riv i den ene lyske, men er oven på igen.

Målmand Oliver Christensen har været tilbage ved træningen i denne uge til nogle kaste- og gribeøvelser, men kan ikke spille fredag.

Hans fokus er at nå at blive klar til U21-landsholdets EM-kvartfinale den 31. maj mod Tyskland og det kan blive lige til øllet.

Sport Fyns bud på en OB-startopstilling til kampen mod AaB:

Sayouba Mandé - Robin Østrøm, Jonathan Khemdee, Jeppe Tverskov, Jørgen Skjelvik - Ayo Okosun, Aron Elís Thrandarson, Issam Jebali, Jens Jakob Thomasen - Max Fenger, Bashkim Kadrii.

Annonce
Nordfyn For abonnenter

Peder vil være klimavenlig, men det må han ikke: - Jeg føler mig magtesløs

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Troede aldrig hun blev rask: Efter halvandet år med corona-senfølger snører Mette igen løbeskoene

Odense For abonnenter

Windell og de ældre vinder mest med ny budgetaftale i Odense

Kultur

Sjældent har smerte føltes så smuk: Stuart A. Staples krøb under huden med ultraintim messe

OB

Se højdepunkterne: To farlige hjørnespark gjorde det onde ved OB

Assens

Beboere på 'helt almindelig villavej' vinder landsdækkende konkurrence: - Nu har vi en anledning til at holde en vejfest

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Faaborg-Midtfyn

We want it all... - Queen Machine fik Faaborg til at at rocke

Nyborg

Kommunen trækker i land om dødsulykke i børnehave: - Vi ved ikke, om der var tale om et hændeligt uheld

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Kultur

Country-kvintet talte frit fra leveren om sexisme: - Hvis ikke jeg knaldede med chefen, fik jeg ingen kontrakt

Navne For abonnenter

Egil fik dødsdommen i februar: Humøret og omsorgen for andre mistede han aldrig

OB

AaB straffede fynboerne på to hjørnespark: OB sendt hjem til dødbolds-træning

Annonce