Annonce
Trekantområdet

Guldsmed flytter til gågadens smykkecentrum: - Jeg glæder mig så meget

23. februar kan Me Mori fejre fire års eksistens. Samme dato håber Therese Krogh at kunne slå døren op i Gothersgade 2C. I dag ligger Me Mori i Prinsessegade 33. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Mere plads og øget synlighed er blandt årsagerne til, at guldsmedeforretningen Me Mori snart flytter.

Fredericia: - Det bliver vildt spændende!

Begejstringen hos guldsmed Therese Krogh er ikke til at tage fejl af. Gennem snart fire år har hun ejet og drevet forretningen Me Mori i Prinsessegade 23.

Med en elev tilknyttet samt en bogholder og en ansat til markedsføring, som begge er der flere dage i ugen, er det nuværende lejemål på cirka 30 kvadratmeter imidlertid blevet for lille.

Annonce

Derfor rykker hun nu sin forretning til Gothersgade 2C, hvor mobilreperatøren Fastfix er lukket. Her bliver der omtrent 55 kvadratmeter at boltre sig på.

- Jeg glæder mig meget. Både på grund af placeringen, den ekstra plads og et stort og åbent butikslokale. Det bliver godt, siger Therese Krogh.

Stemningen eller kvadratmeterne at udstille på bliver næppe meget anderledes i den kommende butik. Til gengæld bliver det mere åbent, ligesom der bliver mere plads for butikkens ansatte. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Hun forventer ikke, at butikken ændrer sit udtryk, selvom der bliver flere kvadratmeter.

- Det er mest bagved, at vi føler os pressede på plads i dag. Så jeg håber, vi kan fastholde den samme hygge i butikken, siger hun.

Smykkecentrum

Therese Krogh overtager nøglerne til lejemålet 17. januar, hvorefter lejemålet skal indrettes og istandsættes, så det passer til en guldsmedje-butik.

I forvejen ligger der to smykkeforretninger - Ranch Svendsen og Guldmøller - få meter fra den kommende placering. Det bekymrer imidlertid ikke Therese Krogh.

- Jeg tænker ikke, at vi er direkte konkurrenter til de andre smykkeforretninger i området. Jeg ser os derimod mere som en samarbejdspartner, hvis det er noget, de kunne være åbne for, pointerer hun.

Jeg tænker ikke, at vi er direkte konkurrenter til de andre smykkeforretninger i området. Jeg ser os derimod mere som en samarbejdspartner, hvis det er noget, de kunne være åbne for.

Therese Krogh, guldsmed og indehaver af Me Mori

Indehaveren forventer samtidig, at flytningen fra udkanten af gågaden til en af de mere centrale placeringer kan øge synligheden.

- Men det skulle helst ikke være sådan, at folk er i tvivl, hvorvidt vi er nye. Jeg håber da, de kender os og er bevidste om, at vi er en rigtig guldsmedeforretning med værksted, siger hun.

Annonce

Gør løbende klar

Planen er, at Therese Krogh og kollegaerne hos Me Mori kan åbne på dagen for butikken fire års fødselsdag - 23. februar.

Frem til da vil butikken fortsat være at finde i Prinsessegade.

- Forhåbningen er, at vi kan flytte det hele over en weekend, siger Therese Krogh, som frem til flytningen forventer nogle travle uger.

- Det giver noget pres, når man lægger en flytning oveni hverdagens arbejdsopgaver. Her er i forvejen rigeligt at se til. Men det skal nok blive godt, siger hun.

Det er dette lejemål, Therese Krogh overtager. Her har mobilreperationsbutikken Fastfix ligget siden oktober 2019. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

I forbindelse med flytningen vil butikken også til at ændre åbningstiderne en smule, så de fremover følger resten af midtbyen. Den største ændring er, at der hver mandag vil være åbent, hvor det i dag har været efter aftale.

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Colins firma er gået konkurs: Bagved gemmer sig et forlist aktie-eventyr og en omstridt erhvervsmand med over 620 konkurser bag sig

Danmark

Torsdagens coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Nyborg

Bilen var så sammenkrøllet, han ikke kunne komme ud: Mand kørte ind i vejarbejde

Assens For abonnenter

Unge spytter efter og truer børn og forældre: - Vi har sagt til vores drenge, at de skal lade være med at få øjenkontakt med dem

Odense

Mor til femårig har meldt børnehjem i Odense til politiet - for kidnapning

Odense For abonnenter

Nu begynder næste kapitel i kampen om omstridt motorsportsanlæg og den fredede vandsalamander: Nye planer med nye søer og faunapassager sendt i offentlig debat

Esbjerg Havn skal være militært knudepunkt for Nato og USA: Havnedirektør forventer investeringer for flere hundrede millioner

Odense

Tragedie efter tragedie gav politimanden Ole PTSD: Nu hjælper han andre i samme situation

Odense For abonnenter

Har du også undret dig? Så længe går der, før skinnerne skal rives op og skiftes ud

Hos Carl Ras kommer organisationens helbred i første række: Vi fejrer titlen som Danmarks næstbedste arbejdsplads langt mere end de finansielle resultater

Faaborg-Midtfyn

Forslag om offentlige stier på private marker vækker vrede: - Om de så tilbød mig fem millioner, ville svaret være nej

Claus Hjort om sit livs stormvejr: - Jeg har en vrede over, at jeg skal bruge min sidste tid i politik med beskyldninger om at være landsforræder

Navne For abonnenter

Anette Agersnap var den første kvindelige præst i syren-sogn: Jeg er taknemmelig over alle de livshistorier, jeg har været vidne til

Odense For abonnenter

Stor messe gennemføres trods pludselig konkurs: - Vi har jo været lidt i panik

Nyborg For abonnenter

Nyborg vil lægge motorsaven væk og lade træerne leve:  - Men hvor skal pengene komme fra?

Annonce