Annonce
Nordfyn

Guide i tre trin: Sådan henvender du dig til avisen med arrangementer

Vejen til at få omtalt et arrangement i Det Sker-listerne i Fyens Stiftstidende og Ugeavisen Nordfyn bliver nu mere direkte. Arkivfoto
Annonce

Nordfyn: På Fyens Stiftstidende Nordfyn og på Ugeavisen Nordfyn åbner vi nu en mere direkte vej til at få et arrangement eller en begivenhed omtalt.

Det sker med det digitale værktøj Eventinfo. Ved at udfylde formularen på Fyens.dk/eventinfo kan du både sørge for, at dit arrangement kommer på vores Det sker-lister, og du kan sende os en pressemeddelelse - er du i tvivl om, hvordan man skriver en pressemeddelelse, er der gode råd at hente. Man er også velkommen til at kontakte redaktionen direkte, skulle man komme i knibe.

Da corona brød løs i foråret, forsvandt Det Sker-listerne, da stort set alle arrangementer blev aflyst. Når Det Sker-listerne så hurtigt som muligt vender tilbage, vil det være med Eventinfo som fundament.

I nedenstående guide kan man fordybe sig i, hvordan man konkret gør.

1 Opret en bruger

Eventinfo findes på internetadressen www.fyens.dk/eventinfo. Her bliver man med det samme bedt om at logge ind eller oprette en bruger, hvis man ikke har logget ind før. Når man opretter en bruger, bliver man bedt om at indtaste en række oplysninger i felterne. Hernæst bliver man ledt videre ind på siden.

2 Indtast arrangementet

I Eventinfo skal man først indtaste nogle grundlæggende oplysninger om sit arrangement i felterne. Der skal være en overskrift, dato og tidspunkt, adresse, arrangør, type og målgruppe.

Til sidst skal man vælge, om man ønsker, at avisens robot skal skrive en foromtale på baggrund af oplysningerne. Vælger man det fra, får man efterfølgende mulighed for at gå ind at skrive en pressemeddelelse selv.

Når man er færdig med at udfylde felterne her, er arrangementet sendt til avisernes det-sker-lister.

3 Skriv en pressemeddelelse

Ønsker man, at avisen skal bringe en note eller foromtale udover de basale oplysninger om arrangementet på det-sker-listen, må man meget gerne skrive mere tekst. Det sker under menupunktet "Skriv pressemeddelelse".

Her kan man vælge det arrangement, man selv lige har indtastet. Herefter kan man lave en spændende overskrift og en lille underoverskrift med det vigtigste, man skal vide om begivenheden. Nederst har man et skrivefelt til selve artiklen, hvor der er plads til maksimalt 1500 anslag.

Det er en god idé at uploade et foto med en lille tekst. Hertil har vi brug for at vide, hvem der har taget billedet. Billedet skal være til fri afbenyttelse for os.

Til sidst vælger man "Send artikel til redaktionen". Så havner den i hænderne på en journalist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Efter kuldsejlet festival: Caroline er overrasket over Kertemindes krav om tilbagebetaling af halv million

Sport

DHG tager imod kommende ligahold

Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce