Annonce
Sport

Grytebust: Jeg bliver holdt i hånden

Sten Grytebust var ikke glad for AaB's andet mål. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2017)

OB-keeper forklarer, at han kun kun bruge venstre hånd, da AaB scorer til 2-1

FODBOLD: OB-keeper Sten Grytebust havde ikke noget imod, at man nogen klandrede ham for AaB's afgørende mål til 2-1.

- Men jeg bliver holdt i min højre hånd af Kasper Risgaard, der står lige bag mig. Så jeg prøver at vifte bolden væk med venstre hånd, men den ryger over til den bageste stolpe, forklarede Grytebust.

Han er godt klar over, at efteråret slutter lidt som i sidste sæson.

- Da kunne det også have været endt fint før jul, hvis vi havde vundet over Silkeborg, men vi tabte ligesom, vi gjorde i dag. Det er selvfølgelig skuffende, sagde Sten Grytebust.

- I sidste sæson var vore nederlag mere jævnt fordelt over efteråret, mens vi i denne omgang har rejst os og være stabile i en lang periode efter en skidt start med kun et point efter fem kampe. Nu bliver det hårdt for os i foråret, hvor der vel et ni hold, der skal slås om tre pladser. Det havde hjulpet, hvis vi havde fået tre point i dag, mente Sten Grytebust, der ikke umiddelbart har i sinde at forlade OB i transfervinduet et halvt år, før nordmandens kontrakt udløber.

- Jeg har et halvt år tilbage af min kontrakt, og jeg har ikke umiddelbart intentioner om, at der skal ske noget med mig før til sommer. Jeg er en vigtig del af holdet og føler mig godt til rette i Odense, sagde Sten Grytebust.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dødsfald i Odense Arrest: Meget beklagelig mørkelægning fra myndighedernes side

Det er beklageligt, at Fyns Politi og Kriminalforsorgen har mørkelagt den tragiske sag om den 27-årige danske mand, der lørdag morgen blev fundet død i Odense Arrest. Beklageligt fordi offentligheden har en legitim interesse i at få årsag og omstændigheder at vide, når en ung mand dør i politiets varetægt. Og beklageligt fordi mørklægningen baner vej for allehånde gætterier, der næppe er politi og myndigheder venligt stemt. Politiet begrunder mørklægningen med at sagen efterforskes, og det er sædvanligvis en begrundelse, som pressen respekterer. Der kan være gode grunde til, at politiet i faser af en efterforskning holder kortene tæt til kroppen. I dette tilfælde forekommer “hensynet til efterforskningen” dog at være en standardafvisning, der er hentet til lejligheden. For det første er det svært at se, at et dødsfald, som tilsyneladende ingen andre mennesker er impliceret i, kan kræve en mørkelagt efterforskning over flere dage. Men selv med accept af mulige faktorer, som lægfolk ikke kender til, er der - for det andet - spørgsmål, som politiet må kunne svare på, efterforskning eller ej. For eksempel spørgsmålet, om den afdøde mand skal obduceres - en oplysning, som politiet i mange andre sager går ud med af egen drift. Senest da en ung mand blev fundet druknet i Munke Mose. Den afdøde 27-årige mand var dansker og mistænkt for at have begået et mord i Sverige. Han blev anholdt af dansk politi fredag aften på den fynske motorvej ved Ejby. Det rejser en række spørgsmål, bl.a. om han fik skader i forbindelse med biljagten, om han var psykisk uligevægtig ved anholdelsen, og om han i løbet af fredag aften eller nat blev tilset af en læge. Relevante spørgsmål, idet man skal huske, at med anholdelse af en person følger også en forpligtelse til at passe på den anholdte. Indtil videre vil politiet end ikke oplyse dødsårsagen, og pressen må derfor nøjes med at give den generelle information, at det ind imellem sker, at indsatte i arresthuse begår selvmord. Disse hændelser forsøger medarbejderne i Kriminalforsorgen at komme i forkøbet, men det lykkes ikke altid, og det har omverdenen forståelse for. Af flere grunde vil det være i Fyns Politis interesse at trække mørklægningsgardinet helt eller delvist fra.

Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Annonce