Annonce
Faaborg-Midtfyn

Grufuld og gyselig decemberaften venter folk i Faaborg

Stemningen i det gamle Faaborg bliver uhyggelig fredag 13. december. Privatfoto
Bor man i Faaborg, skal man ikke blive bange, hvis man om aftenen 13. december hører skrig. Det er bare deltagere i "Christmas Nightmare in Faaborg", der bliver skræmt …

Faaborg: Hvis man synes, julehyggen bliver lidt for overvældende - og i stedet trænger til et gys, så er muligheden der fredag 13. december, hvor der er "Christmas Nightmare in Faaborg".

Eventen er lavet af Café Flow Living i Faaborg. Idémager og tovholder er makeupartist Lena Hansen, som har over 20 års erfaring fra film, tv, reklame og teater. Hendes spidskompetence er special effects, og Lena Hansen står også hvert år for makeuppen til Egeskovs halloween-event.

Konceptet for "Christmas Nightmare in Faaborg" er, at man går en fastlagt rute rundt i det gamle Faaborg. På forskellige steder kan man møde "gys og gru" - og da arrangørerne lover, at det hele bliver meget uhyggeligt, skal man være fyldt 12 år og være sund og rask for at deltage.

Hyggelige nisser og julemænd er erstattet af professionelle "skræmmere". Privatfoto

De rører ikke - men ellers …

Skræmmerne vil ikke røre ved dem, der deltager i eventen, men de vil gøre alt for at give deltagerne et chok. De "skræmmere", Lena Hansen arbejder sammen med, er alle erfarne og kender til at agere rigtigt.

- Vi vil ikke fortælle for meget. De figurer, man kan møde, er taget fra temaet "jul", men det er ikke behagelige typer. Bor man i Faaborg, skal man ikke blive bange, hvis man på dagen hører råb og skrig. Det er bare deltagere i eventen, der bliver skræmt, så ring ikke til Fyns politi. Vi har i øvrigt selv sendt info til politiet, om hvad der sker i byen fredag 13. december kl. 19-22, så de er klar til at berolige eventuelle oprørte borgere, lyder det i en pressemeddelelse fra arrangørerne.

Billetter til arrangementet købes på www.place2book.com

Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce