Annonce
Nyborg

Grinagtig turistvideo: "Dejlig frisk og sjov" eller "total dårlig reklame"

Sanne Hoffensetz Andresen, turistchef i Nyborg Kommune: Vi ønsker ikke at træde nogen over tæerne. Arkivfoto: Trondur Dalsgard
VisitNyborg har fået masser af opmærksomhed med selvironisk video.
Annonce

NYBORG: 60.000 visninger og 600 delinger. Sådan cirka. Og indtil videre.

VisitNyborg har fået masser af opmærksomhed med en humoristisk og selvironisk video, der skal lokke indenlandske turister til byen.

Men videoen, hvor en bilist på motorvejen bliver ringet op af en brovtende og bandende nyborgenser, har også fået masser af kommentarer med på vejen på VisitNyborgs og Nyborg Kommunes Facebooksider.

Og som det fremgår af nedenstående er kommentarerne blandede:

Anders Lindeghård Hjorth: "Dejlig frisk og sjov reklame som udfordrer byens 'gennemkørselsudfordring', og som tør gøre grin med os selv (...) God gået, Visitnyborg".

Heidi Kargo: "Total dårlig reklame".

Vivi Qvistgaard: "Den er sgu da sjov".

Kim Busschow: "EEEEJJJ, hvor kan jeg blive sørgelig over at fynske reklamer skal have den der accent. Nu er jeg godtnok 'ny' i byen og har kun boet her i 3 år. Men jeg har dog ikke mødt en eneste, der snakker på den måde".

Jimmy Nielsen: "Jeg bor ikke i Nyborg, meeeen skulle I ikke lige lægge den der korrekthed langt væk og tage den reklame for morsomhed i stedet for, at en eller anden person ævler en masse af, som er intetsigende".

Morten Søgaard: "Spild af penge. Jeg vil godt have, at mine børn taler pænt, og så bruger I sådan et grimt sprog. Håber ikke, den skal i tv osv, for så er det jo flovt at sige, man kommer fra Nyborg Kommune".

Annonce

Inden for skiven

Videoen med den brovtende nyborgenser, der forsøger at lokke en turist på motorvejen, kan ses på VisitNyborgs hjemmeside visitnyborg.dk og på VisitNyborgs og Nyborg Kommunes Facebooksider.

Og turistchef Sanne Hoffensetz Andresen er helt med på, at brugen af humor og selvironi ikke nødvendigvis falder i lige god jord alle steder.

- Vi kan måske godt komme til at træde nogle over tæerne. Men hvis det er tilfældet, har det på ingen måde været hensigten, siger hun.


Vi kan måske godt komme til at træde nogle over tæerne. Men hvis det er tilfældet, har det på ingen måde været hensigten

Sanne Hoffensetz Andresen, turistchef


Pengene til turistvideoerne kommer fra den del af den kommunale kasse, erhvervs- og udviklingsudvalget sidder på.

Og udvalgsformand Peter Wagner Mollerup (V) er ikke overrasket over, at nogle måske kan synes, der er lidt for meget selvironi i videoen med den brovtende nyborgenser og hans "det her er krat'edme ikke bare Danmark. det er edderperkme Nyborg!"

- Det vil altid være dem, som synes, at sådan noget er lidt for meget. Men jeg mener bestemt, vi holder os inden for skiven, siger Peter Wagner Mollerup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce