Annonce
Kerteminde

Gribben fra Kerteminde har succes: Kerteminde Boldklub modtager stort beløb fra OB

Oliver Christensens succes i OB giver nu Kerteminde Boldklub 60.000 kroner. Privatfoto.
Oliver Christensen har vogtet buret fast for OB's Superliga-hold i denne sæson. Nu er han skyld i, at OB må sende en pæn pose til Kerteminde Boldklub.
Annonce

Kerteminde: - 10 kampe i startopstillingen for OB har givet Kerteminde Boldklub 60.000 kroner.

Det sker som følge af en gammel aftale tilbage fra 2013, som OB lavede med alle deres samarbejdsklubber - heriblandt Kerteminde Boldklub.

- Tilbage i slutningen af 2013 lavede vi en ny ordning med alle vores samarbejdsklubber i forhold til, at vi gerne ville give noget tilbage, hvis det var sådan, at de var med til at udvikle en spiller, der gik hele vejen. Vi satte en grænse ved, at når man har fået 10 kampe i startopstillingen, så falder der noget kompensationsbetaling tilbage til klubberne, siger Jesper Hansen, sportsdirektør i OB, til OBstruktion.

Beløbet ender på 60.000 kroner, fordi samarbejdsklubben vil få 20.000 kroner per år, spilleren havde været i klubben i årene 2009-2013. Oliver Christensen spillede i Kerteminde Boldklub fra 2009-2011, og det får Kerteminde Boldklub altså nu 60.000 kroner for.

Annonce

- Det er jeg da meget tilfreds med

Hovedpersonen selv vidste ikke, at aftalen fandtes, men han er ikke ked af at sende en pose penge i retning mod Kerteminde.

- Jeg vidste det ikke, før nogle fra klubben skrev til mig for et par dage siden, at de skulle overrække de har penge på søndag, men det er da dejligt, man kan hjælpe den klub og by, man kommer fra med en pose penge, som de får af OB. Det er jeg da meget tilfreds med, siger Oliver Christensen til OBstruktion.

Og han følger stadig godt med i, hvad der sker i hjembyen.

- Mange af mine venner er trænere for de yngre hold, og de fleste af mine kammerater spiller på klubbens førstehold i Fynsserien, så jeg følger stadigvæk med.

Annonce

Vil gerne have en kunstgræsbane

Søren Eriksen er næstformand i Kerteminde Boldklub. Han er både glad og stolt.

- Det er rigtig mange penge, og det er noget, vi er stolte af. Både Oliver og hans familie er stadig tæt på klubben, og hans bror spiller på Fynsserieholdet.

Hvad pengene skal gå til, har der ikke være lang tid til at drøfte, men Søren Eriksen har et bud.

- Vi har et stort ønske om at få en kunstgræsbane, og her kunne pengene måske være et lille tilskud. Den vil være med til at udvikle talenter.

OB's talentchef, Morten Panduro, skal overrække pengene på søndag den 3. november. Gribben fra Kerteminde er desværre forhindret i selv at gøre det. OB skal nemlig i aktion.

- Jeg vil gerne selv have gjort det, men på den anden side tror jeg hellere, jeg vil koncentrere mig fuldt ud om at spille kampen på lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Påvirket fynbo fik taget bilen

Annonce