Annonce
Kerteminde

Great Northern inviterer til gratis golf på Danmarks bedste bane

Great Northern inviterer til en gratis gang golf-undervisning under ledelse af cheftræner Søren Hansen.Arkivfoto:Yilmaz Polat
Prøv kræfter med den lille kugle, når Great Northern inviterer til Golfens Dag

Kerteminde: Great Northern er Nordens anden bedste golfbane. I hvert tilfælde ifølge en ny liste over de 100 bedste golfbaner i Norden udgivet i den svenske udgave af bladet Golf Digest. Listen er lavet af et panel bestående af golfkyndige personer fra Sverige, Danmark, Norge, Finland og Island. Og nu kan det blive din tur til at gå et par huller på den så omtalte bane.

Søndag den 28. april slår Great Northern for første gang nogensinde portene op til Golfens Dag 2019. Et koncept, hvor golfklubber landet over giver alle muligheden for at prøve at spille golf for første gang.

Great Northern er som den første danske bane anlagt af Nicklaus Design, der er en af verdens førende golfbanearkitekter. Great Northern Golf Club har lavet et unikt program for dig, som ønsker at prøve kræfter med golfsporten – eller har interesse for resortets faciliteter. Programmet er skræddersyet af klubbens træner Søren Hansen – tidligere professionel golfspiller og Ryder Cup spiller. Han tilbyder et forløb med både intro, historie og golfspil.

- Great Northern er skabt ud fra en kærlighed til sporten, og denne kærlighed vil vi gerne give videre til nye golfspillere. Ved at støtte op om Golfens Dag 2019 viser vi, at vi bakker op om den gode sag – og fremmer golfsporten, udtaler Søren Hansen, Head of Instructions hos Great Northern Academy. Hos Great Northern arbejder man ud fra en tanke om, at golf skal være socialt og sjovt for alle. Netop dette kan Søren Hansen nikke genkendende til:

- Vi ser det som en ædel sag, at vi gennem Golfens Dag 2019 har chancen for at give folk kendskab til en fantastisk sport, som man kan dyrke på tværs af generationer. Der er ikke andre sportsgrene, der i samme grad forbinder udeliv, fællesskab og motion. Og så kan man spille sammen uanset niveau. Det er noget helt unikt for golfsporten. Arrangementet er gratis og tilmelding er ikke nødvendig – du møder blot op i tidsrummet 11 til 14 og henvender dig i receptionen på Great Northern, hvor der vil stå en frivillig fra Great Northern Golf Club klar til at vise dig rundt på anlægget. Læs mere om hele programmet på www.greatnorthern.dk.

Annonce
Great Northern er som den første danske bane anlagt af Nicklaus Design, der er en af verdens førende golfbanearkitekter. Foto: Great Northern.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce