Annonce
Middelfart

Gravearbejde fører fodgængere ind til golfklubben

Energinet, der graver Baltic Pipe ned, sætter også et højt hegn op, så forbipasserende på Lilebæltstien ikke får en vildfaren golfbold i hovedet. Foto: Jørgen Jæger Pedersen
Annonce

Middelfart: I forbindelse med etableringen af Baltic Pipe vil en del af Lillebæltstien blive gravet op, og fodgængerne skal derfor i den kommende periode ind over Golfklubben Lillebælts område for at kunne gå videre ad stien.

Hos golfklubben ved man, at folk, der ikke er vant til at færdes på en golfbane, måske ikke er helt trygge ved det, og derfor er der i perioden, hvor gravearbejdes foregår, sat ekstra skiltning op.

- I omlægningsperioden vil stien passere tæt på ét af golfhullernes udslagssteder, hvilket udgør et sikkerhedsmæssigt problem, idet ikke alle golfspillere altid er sikker på at slå bolden i den forventede retning. En vildfaren golfbold kan medføre alvorlige personskader i uheldigste fald. Man skal passe på sig selv, så af hensyn til sikkerheden, er der blevet sat skilte og et to en halv meter højt sikkerhedshegn op, og vi i golfklubben er interesserede i, at det skal foregå i sikkerhed, fred og fordragelighed for alle parter, fortæller Jørgen Jæger Pedersen fra Golfklubben Lillebælt.

Fra onsdag vil stien være gravet op og den midlertidige sti taget i brug.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce