Annonce
Kultur

Gratis tilbud til unge forfatterspirer: Skriv og design din egen bog

Forfatteruddannede Julie Gufler står bag et skrivelaboratorium på Ærø og i Svendborg. Arkivfoto: Peter Becher Damkjær
Unge på Ærø og i Svendborg undervises i et skrivelaboratorium i at skrive og designe deres egne bøger. Forløbet er begyndt på Ærø, men der er plads til flere deltagere. I Svendborg begynder forløbet til februar.
Annonce

Marstal/Svendborg: Er du mellem 12 og 18 år, og drømmer du om at skrive dine egne bøger, og kunne du endda tænke dig at designe dem selv?

Så er skrivelaboratoriet "Skriv dine egne bøger" måske noget for dig. Tilbuddet, som er støttet af Statens Kunstfond, begyndte på Ærø i december og foregår hver mandag frem til marts. På biblioteket i Svendborg begynder forløbet i februar.

Det er forfatter Julie Gufler, der bor på Ærø, som er initiatiativtager til forløbet, og sammen med forfatter Rúni Weihe står hun for undervisningen.

På mandag den 13. januar kl. 16-18 kommer Rúni Weihe for første gang til biblioteket i Marstal, hvor han og Julie Gufler skal undervise sammen, og der er plads til flere deltagere, oplyser hun.

Deltagelse er gratis - "for op til 15 unge forfatterspirer, ordaktivister og forlagsdirektører in spe", som beskrivelsen, lyder på Ærø Folkebiblioteks hjemmeside, og tilmelding sker ved at møde op.

Begge forløb afsluttes med et aftenarrangement på de respektive biblioteker i Marstal og Svendborg med de unges egne oplæsninger, udstilling og evt. salg af bøger. /ANDO

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fare for giftig røg: Brand ved Fortum

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce