Annonce
Middelfart

Gratis koncert og 40 års jubilæum: Kom og hør Caramba-koret synge på rådhuset

Caramba-koret fra Middelfart kan 26. oktober fejre 40 års jubilæum. Det markeres med en gratis koncert på rådhuset klokken 15. Privatfoto

Middelfart: Der er lagt op til en festlig eftermiddag, når Caramba-koret fra Middelfart lørdag 26. oktober kan fejre intet mindre end 40 års jubilæum. Det markeres med en koncert på rådhuset klokken 15, hvor der foruden det lokale kor også kommer to kor fra Norge.

Det drejer sig om Mandal Sangforening og Kor Korrissima. Begge kor har besøgt Middelfart mange gange - blandt andet da byen kunne fejre 500 års købstadsjubilæum. Der er derfor knyttet mange venskaber mellem det danske og de to norske kor, der derfor tager sig af gæsterne hele weekenden, som står på blandt andet hygge og fest.

Kor Korrissima er et damekor, mens Mandal Sangforening udelukkende består af mænd. Caramba-koret fra Middelfart består af både mænd og kvinder, og man forventer omkring 80 sangere til koncerten lørdag.

Der er adgang for alle til koncerten, som starter klokken 15, og det er gratis at deltage.

Caramba-koret mødes og synger sammen hver tirsdag på Lillebæltskolen, og koret synger alt fra pop til viser og rytmiske sange. De seneste år har Caspar Præstegaard ledet koret.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce