Annonce
Middelfart

Gratis koncert og 40 års jubilæum: Kom og hør Caramba-koret synge på rådhuset

Caramba-koret fra Middelfart kan 26. oktober fejre 40 års jubilæum. Det markeres med en gratis koncert på rådhuset klokken 15. Privatfoto

Middelfart: Der er lagt op til en festlig eftermiddag, når Caramba-koret fra Middelfart lørdag 26. oktober kan fejre intet mindre end 40 års jubilæum. Det markeres med en koncert på rådhuset klokken 15, hvor der foruden det lokale kor også kommer to kor fra Norge.

Det drejer sig om Mandal Sangforening og Kor Korrissima. Begge kor har besøgt Middelfart mange gange - blandt andet da byen kunne fejre 500 års købstadsjubilæum. Der er derfor knyttet mange venskaber mellem det danske og de to norske kor, der derfor tager sig af gæsterne hele weekenden, som står på blandt andet hygge og fest.

Kor Korrissima er et damekor, mens Mandal Sangforening udelukkende består af mænd. Caramba-koret fra Middelfart består af både mænd og kvinder, og man forventer omkring 80 sangere til koncerten lørdag.

Der er adgang for alle til koncerten, som starter klokken 15, og det er gratis at deltage.

Caramba-koret mødes og synger sammen hver tirsdag på Lillebæltskolen, og koret synger alt fra pop til viser og rytmiske sange. De seneste år har Caspar Præstegaard ledet koret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Annonce