Annonce
Nordfyn

Gratis kaffe og lækkert bagværk: Aldi i Søndersø holder stor åbningsfest

De sidste 2,5 måneder har håndværkere været i fuld gang med at opbygge den tidligere Fakta-butik på Toftekær 6. Fremover holder Aldis personale med butikschef Michella Ferrarese Gulbæk (i midten) til på adresse. Foto: PR
Ombygningen af Aldi på Toftekær i Søndersø er nu afsluttet. Fredag holder den nye butik stor åbningsfest.

Søndersø: Fredag den 22. november bliver den røde løber rullet ud, når Aldi i Søndersø fejrer åbningen af en ny butik på Toftekær 6 i midten af byen.

Personalet står klar til at byde kunderne indenfor i en ny og større butik med dobbelt så mange p-pladser end ved den tidligere Aldi-butik på Vesterled 18. De morgenfriske vil blive forkælet med gratis kaffe og lækkert bagværk, mens borgmesteren fra Nordfyns kommune, Morten Andersen (V), vil indvie butikken med en lille tale. I den nyindrettede butik kan børnene tage på bogstavsjagt og vinde en kæmpe pose fredagsslik, og ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder, hvor 800 præmier med ALDI’s varer er på højkant.

Om eftermiddagen får butikken fint besøg af den kære julemand, som tager imod juleønsker og deler julegodter ud, mens der bliver serveret gløgg og æbleskiver til de voksne. Butikschef Michella Ferrarese Gulbæk glæder sig til at vise den nye flotte butik frem.

- Hele teamet har arbejdet hårdt for få alt klar til åbningen, så nu ser vi meget frem til at åbne dørene op for den nye butik, og overraske kunderne med en ny og forbedret indkøbsoplevelse. Det eneste, vi har fastholdt, er de samme lave priser til samme høje kvalitet som ved den gamle butik, fortæller butikschef, Michella Ferrarese Gulbæk, i en pressemeddelelse.

Annonce

Nyt butikskoncept

Den nyindrettede og moderniserede butik skal medvirke til en øget kundeoplevelse med en kerne i butikken, som byder på et stort udvalg af frisk frugt og grønt, danske varer, flere mærkevarer samt mere økologi, og en bred vifte af vegetariske og veganske varer.

Samtidig kan kunderne også blive inspireret af butikkens temaområder. Convenience-afdelingen indeholder et stort udvalg af hurtige snacks, færdigeretter og salater. Alle varer er i høj kvalitet til samme lave priser og alt sammen i lyse og farverige rammer i en indbydende atmosfære. Fejringen af den nye butik bliver skudt i gang klokken 08.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Vil du alligevel have AstraZeneca-stik? Regeringen vil se om droppet vaccine kan tilbydes danske borgere

Annonce