Annonce
Nordfyn

Gratis kaffe og lækkert bagværk: Aldi i Søndersø holder stor åbningsfest

De sidste 2,5 måneder har håndværkere været i fuld gang med at opbygge den tidligere Fakta-butik på Toftekær 6. Fremover holder Aldis personale med butikschef Michella Ferrarese Gulbæk (i midten) til på adresse. Foto: PR
Ombygningen af Aldi på Toftekær i Søndersø er nu afsluttet. Fredag holder den nye butik stor åbningsfest.

Søndersø: Fredag den 22. november bliver den røde løber rullet ud, når Aldi i Søndersø fejrer åbningen af en ny butik på Toftekær 6 i midten af byen.

Personalet står klar til at byde kunderne indenfor i en ny og større butik med dobbelt så mange p-pladser end ved den tidligere Aldi-butik på Vesterled 18. De morgenfriske vil blive forkælet med gratis kaffe og lækkert bagværk, mens borgmesteren fra Nordfyns kommune, Morten Andersen (V), vil indvie butikken med en lille tale. I den nyindrettede butik kan børnene tage på bogstavsjagt og vinde en kæmpe pose fredagsslik, og ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder, hvor 800 præmier med ALDI’s varer er på højkant.

Om eftermiddagen får butikken fint besøg af den kære julemand, som tager imod juleønsker og deler julegodter ud, mens der bliver serveret gløgg og æbleskiver til de voksne. Butikschef Michella Ferrarese Gulbæk glæder sig til at vise den nye flotte butik frem.

- Hele teamet har arbejdet hårdt for få alt klar til åbningen, så nu ser vi meget frem til at åbne dørene op for den nye butik, og overraske kunderne med en ny og forbedret indkøbsoplevelse. Det eneste, vi har fastholdt, er de samme lave priser til samme høje kvalitet som ved den gamle butik, fortæller butikschef, Michella Ferrarese Gulbæk, i en pressemeddelelse.

Annonce

Nyt butikskoncept

Den nyindrettede og moderniserede butik skal medvirke til en øget kundeoplevelse med en kerne i butikken, som byder på et stort udvalg af frisk frugt og grønt, danske varer, flere mærkevarer samt mere økologi, og en bred vifte af vegetariske og veganske varer.

Samtidig kan kunderne også blive inspireret af butikkens temaområder. Convenience-afdelingen indeholder et stort udvalg af hurtige snacks, færdigeretter og salater. Alle varer er i høj kvalitet til samme lave priser og alt sammen i lyse og farverige rammer i en indbydende atmosfære. Fejringen af den nye butik bliver skudt i gang klokken 08.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1995: Mand anholdt for ni sexoverfald i Odense

1995 Kriminalpolitiet anholdt kort før kl. 21 i aftes en 37-årig mand fra Odense, som foreløbig mistænkes for at være gerningsmand til ni sexoverfald på kvinder i Odense. Manden, der havde set tv sammen med nogle bekendte, ringende ved 19.30-tiden selv til politiet og fortalte, at det var ham, der onsdag cyklede ind i en 17-årig skolepige på cykelstien bag Haustrups Fabrikker. Han havde genkendt sig selv efter det signalement, som TV 2 havde sendt ud i Nyhederne kl. 19. Den 37-årige tilstod, at det var ham, der havde påkørt den 17-årige pige, men at der var tale om et færdselsuheld. Ifølge pigens forklaring havde den anholdte indhentet og væltet hende på cykelstien men stak af, da hun skreg op. 1970 De to unge odenseanere Peter Sindberg og Bjarne Hildebrandt, der stod som arrangører af beatkoncerten med Jethro Tull i Fyens Forum i fredags, præsenterer en ny koncert allerede på lørdag med den københavnske trio Young Flowers og guitaristen Peter Thorup, der er tidligere medlem af gruppen Beefeaters. Efter forhandling med teaterchef Kai Wilton gennemføres koncerten på Odense Teater som en ”Midnight Session”, der begynder kl. 23.30 og foruden Young Flowers også byder på Otte Franckers kvartet. I øvrigt ligger det nu fast, at den engelske beatgruppe Procul Harum giver koncert i Odense den 19. februar. Koncerten arrangeres i samarbejde med impressario Steen Wittrock. 1945 I Middelfart udviklede der sig rene skandalescener, da kommunen i går åbnede for salget af de kommunale tørvereserver. Praktisk talt alle husstande i byen søgte at sikre sig de tre sække med 40 kilo tørv, som der kunne udleveres, og der opstod vildt slagsmål for at komme frem til udleveringsstedet. Den voldsomme tilstrømning kom helt bag på kæmnerkontoret, der inden for et angivet tidsrum havde åbent for salget. Kvinder og mænd i hundredvis løb storm mod rådhuset, og i løbet af få øjeblikke var alt kaos med råb og skrig fra menneskemængden, hvor der blev puffet og slået med knytnæver. En dame besvimede og en mand fik sin hånd så stærkt læderet, at han måtte under lægehandling.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];