Annonce
Nyborg

Gratis i teater med Forårsrullen

Hele skuespillerholdet fra "Forårsrullen". Foto: Nils Svalebøg
Odense Teater inviterer gratis indenfor til musikfortællingen "Forårsrullen" - historien om Daloon og dens stifter.

Nyborg: "Den ligger godt i maven", siger man om forårsrullen - og den lå også godt på scenen, da Odense Teater i 2018 opførte musikfortællingen om rullen og dens opfinder, Sai-Chiu Van. I hvert fald var både anmeldere og publikum glade.

Nåede man ikke i teatret i 2018, kan man komme det nu. Odense Teater har lagt en video af "Forårsrullen" online, og alle kan uden gebyr klikke på play og se og høre forestillingen frem til 1. juni.

Linket er her: https://www.odenseteater.dk/repremiere-foraarsrullen

Mikkel Bay Mortensen spiller Van, der udlever sit forårsrulleeventyr i Nyborg Foto: Nils Svalebøg
Da kinesiske Sai-Chiu Van ankom til Danmark i 1935, var det for at studere landbrug, men krigen mellem Kina og Japan, Anden Verdenskrig og revolutionen i Kina gjorde, at han aldrig vendte hjem. I stedet blev han gift i Danmark, stiftede familie og introducerede sit nye land for den nye spise: "Forårsrullen".

Den lille rulle med hvidkål, oksekød og krydderier blev en gigantisk succes, og Van kaldte sit voksende firma, som endte med at få hovedkvarter i Nyborg, for Daloon, som betyder den store drage.
"Forårsrullen" byder på 23 sange - blandt andet "Sangen om Nyborg", som starter cirka 50.10 minutter inde i forestillingen.

Manuskript og iscenesættelse: Martin Lyngbo

Komponist og kapelmester: Anders Ortman

Scenografi: Rikke Juellund.

Medvirkende: Hanne Hedelund, Cecilie Gerberg, Anders Gjellerup Koch, Rikke Bilde, Nicolai Jandorf, Mikkel Bay Mortensen og Peter Høgsbro.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fiskeparadis midt i byen

Annonce