Annonce
Odense

Gratis burger i et år: Sunset Boulevard åbner ny restaurant

I starten af juli åbner Sunset Boulevard endnu en restaurant i Odense. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Restaurantkæden Sunset Boulevard åbner endnu en restaurant i Odense. De første 44 gæster bliver forkælet med et års forbrug af burgere.

Hvis du er en af de 44 første gæster, der besøger den nye Sunset Boulevard, som åbner den 4. juli ved Ørbækvej tæt på Rosengårdcenteret, kan du få gratis burger i et helt år.

Det er restaurantkædens butik nummer 44, og derfor er det også de første 44 gæster, der kan få fornøjelsen af et års forbrug af burger.

Den nye restaurantchef glæder sig over, at der nu åbner endnu en Sunset Boulevard i Odense.

- Mine kollegaer og jeg ser frem til at byde gæsterne velkommen og til at forkæle dem med god mad i de nye lækre omgivelser - og så fejrer vi selvfølgelig åbningen med en række virkelig attraktive tilbud til gæsterne, siger Rasmus Olsen i en pressemeddelelse.

Udover at byde gæsterne velkommen i restauranten på Carlsen-Skiødts Vej 2-6, er der også et åbningstilbud at hente for børnefamilierne. De kan nemlig få en gratis børnemenu med, hvis der bliver købt en almindelig menu ved siden af i hele juli måned.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce