Annonce
Nordfyn

Gratis blomster til beboere på plejehjem

Blomsterne, der blev doneret til plejehjemsbeboerne i Otterup, ville ellers gå tabt. Privatfoto
Beboerne på Plejecenter Bryggergården og Plejecenter Kærgården i Otterup modtog flotte blomster fra gartnerier, der på grund af coronavirus ikke kan sælge blomsterne på normal vis.

Nordfyn: Flotte blomster, der ellers var i fare for at gå tabt, spreder nu glæde på de to plejecentre i Otterup, Bryggergården og Kærgården.

Som alle andre gartnerier er gartnerierne Møllerhøj og Tvillinggården, beliggende i det nordlige Odense, også udfordret af coronavirussen. Salget er faldet markant, og det er nu kommet plejehjemsbeboerne til gode.

I et brev til beboerne fra gartnerierne hedder det blandt andet:

- Vi håber, at I bliver rigtig glade for jeres spanske margueritter og campanula, og at de kan skabe glæde i den lidt triste tid. Vi har svært ved at komme at med alle vores planter lige nu, og derfor har vi valgt at give jer dem i stedet for at smide dem ud. Blomsterne kan give frisk luft indendøre, hvilket vi vist alle savner lidt i denne tid, hvor vi opholder os meget indenfor. Vi ville rigtig gerne have hilst på jer alle, men da dette ikke er muligt i øjeblikket, får I her denne hilsen.

De flotte blomster blev den anden dag personligt leveret af Maria Davidsen fra Gartneriet Møllerhøj og Jens Pedersen fra Tvillinggården. Begge fik en hjælpende hånd med modtagelse og udlevering af de to frivillige Merethe Lorenzen og Kirsten Eriksen, som er med i det frivillige netværk Bryggergårdens og Kærgårdens Venner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce