Annonce
Erhverv

Grøntsager til hele landet: - Man krammer ikke lige chaufføren

Adm direktør i Gasa Odense Frugt og Grønt, Jens Nannerup. Foto: Gasa
10 lastbiler med grøntsager og frugt bliver dagligt kørt ud fra fynske gartnerier til supermarkeder og kunder i hele landet. Indskærpede regler beskytter chaufføren, når han henter varerne hos gartnerierne, lyder det fra Gasa Odense.
Annonce

Fyn: Rødbeder, selleri, gulerødder og agurker.

Det spirer med grøntsager i de fynske gartneriet, som også leverer fynsk frugt til kunder i hele landet.

- Vi leverer en tredjedel af alle grøntsager og frugter til hele landet, lyder det fra adm. direktør i Gasa Odense Frugt og Grønt, Jens Nannerup.

I dag køres varerne direkte fra gartneriet til kunderne. For at sikre leverancerne har Gasa på grund af coronavirussen i samarbejde med virksomhedens vognmand indskærpet nye regler for at passe på de enkelte medarbejdere og sikre den fortsatte transport.

- Førhen pakkede vi varerne herfra vores central i Odense, men i dag kører lastbilerne direkte ud til den enkelte producent og leverer derfra til supermarkedet. Chaufføren bliver så vidt muligt siddende i sin lastbil, mens det er de ansatte på gartneriet, der pakker varerne i lastbilen, siger han.

- Det gør vi for at minimere risikoen for smittespredning og for at beskytte folk, så man skal ikke lige kramme chaufføren og have tæt kontakt med ham i den situation, vi har nu med corona, siger direktøren for Gasa Odense.

Gasa Odense Frugt og Grønt sender dagligt 10 lastbiler ud med varer fra de 29 gartnerier på Fyn, som er andelshavere i virksomheden i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Politiet roser de pårørende: Begravelse af to unge trafikdræbte håndteret lige efter bogen

Annonce