Annonce
Nyborg

Grønnehave Camping solgt: Nye lejrchefer rykker ind

Ulla og Thomas Monberg har solgt Grønnehave Camping, som de har drevet i 15 sæsoner. Nu er det tid til at hoppe af plænetraktoren og lade andre lejrchefer komme til. Arkivfoto: Kim Rune

Grønnehave Camping får nye ejere og lejrchefer i det nye år. Ulla og Thomas Monberg stopper efter 15 år på campingpladsen ved Storebælt.

Grønnehave: Ejerne af Grønnehave Camping, Ulla og Thomas Monberg, har solgt deres campingplads nord for Nyborg til parret Søren og Troels Jørgensen. Et par dage før jul var salget en realitet, aftaler blev skrevet under, og fra 1. april overtager de nye ejere formelt driften af den tre-stjernede plads ved Storebælt.

- De nye ejere er i 30'erne, og de har både mod, energi og lyst til campinglivet. Så det er de helt rigtige, som nu kan føre campingpladsen videre, fastslår Ulla Monberg.

Sammen med hendes mand Thomas overtog parret Grønnehave Camping tilbage i 2004. Nogle år senere fik de bygget 11 nye campinghytter på pladsen og har i det hele taget udviklet stedet i årenes løb. I dag er der 200 pladser, moderne toiletbygninger, køkken, kiosk og de faciliteter som campisterne efterspørger i selskab med sand, sten, strand og vand - blot en håndfuld kilometer nord for Nyborg.

Annonce

Lejrchefer i 15 år

- Det blev til 15 gode sæsoner på Grønnehave Camping. Men vi synes, det er tid til at sige stop og lade andre komme til, nu da vi begge er fyldt 60 år, bemærker Ulla Monberg.

De nye ejere og lejrchefer Søren og Troels Jørgensen rykker fra Helsingør og ind på pladsen umiddelbart efter nytår. Her vil Ulla og Thomas Monberg hjælpe dem i gang med forberedelserne til den nye sæson. For allerede 1. marts er det tid at gøre rent og klargøre pladsen til sæsonens campister og fastliggere. Bare en måned senere åbner bommen for først at lukke igen i slutningen af september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Borgmester anede intet om Lindøs jordkøb: - Det kom som en overraskelse

Kerteminde

Vi har spurgt læserne: Skal vi passe på Lindø eller på naturen?

Annonce